raven-il píše:No co by, sahnes do kapsy a koupis jim jinej. Ty nefunkcni vezmes, zajedes na centralu sledovani tV a budes chtit zpet prachy. Thats all...
motorolu ? albis ?
raven-il píše:No co by, sahnes do kapsy a koupis jim jinej. Ty nefunkcni vezmes, zajedes na centralu sledovani tV a budes chtit zpet prachy. Thats all...
raven-il píše:Ivan Bruna píše:okoun píše:herdek zase něco špatně v poslední době mi dost kostičkuje obraz jako kdyby někdo ružil DVB-t
tak třeba dnes 18.9.2014 v 19:59 program RETRO, nedá se na to koukat vůbec...
Potvrzuji kostičkování na Retru kolem 20. hod. a to jak na Smart TV tak na webu. Je to i na záznamu. Že by opravdu DVB-T...
Kéž by tohle byl jediný problém sledovanitv.cz. Dneska už jsem dosti nasraný hodil box do kouta a jedu Smart TV. Co však udělám se zákazníkama, který už boxy maj, to fakt nevím!
No co by, sahnes do kapsy a koupis jim jinej. Ty nefunkcni vezmes, zajedes na centralu sledovani tV a budes chtit zpet prachy. Thats all...
Viktor Novotný píše:raven-il píše:No co by, sahnes do kapsy a koupis jim jinej. Ty nefunkcni vezmes, zajedes na centralu sledovani tV a budes chtit zpet prachy. Thats all...
motorolu ? albis ?
Tomáš Nesrsta píše:A všimli jste si jedné věci u sledovaní TV? Když jsem podepisoval smlouvu tak bylo vše ok ale od té doby komunikace těžce vázne a koukám že nejsem jediný. Boxy jsou o ničem a ještě jim připlácet za podporu pro boxy jsem odmítl už na začátku a teď koukám že jsem udělal dobře. Jestli se v sledovaniTV nezvpamatujou tak míří do pěknejch problémů.
sledovanitv.cz píše:Dobrý den,
děkuji za podnětné informace, v termínu 29.9 - 3.10. vydáváme novou verzi FW obsahující následující:
- oprava trhání obrazu na rychlé lince
- oprava mrznutí boxu po spuštění (Sherlock)
- zachování frekvence analogového výstupu po upgrade firmware (Ivan Bruna)
Viktor Novotný píše:HLS tezko opusti, uz jen kvuli kodovania co funguje teda blbe ?
zorin píše:Viktor Novotný píše:HLS tezko opusti, uz jen kvuli kodovania co funguje teda blbe ?
Viktore,
jak to vidite vy? Vypada to, ze mate kontakty na sledovani.tv tak by vam mohli rict co presne bude opraveno.
Vim ze bude nova verze pro Samsung TV, ale to nic nerika jestli bude opravena i ta chyba se sekanim na rychlých linkach. (bohuzel)
+ je tam jeste chyba (uz to tady taky nekdo rikal) ze pri time shiftu to nekdy samo skoci na aktualni porad. Ale domnivam se ze to souvisi s tou prvni chybou.
Diky