❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

raven-il píše:No co by, sahnes do kapsy a koupis jim jinej. Ty nefunkcni vezmes, zajedes na centralu sledovani tV a budes chtit zpet prachy. Thats all...

motorolu ? albis ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Ivan Bruna

Příspěvekod Ivan Bruna » 11 years ago

raven-il píše:
Ivan Bruna píše:
okoun píše:herdek zase něco špatně v poslední době mi dost kostičkuje obraz jako kdyby někdo ružil DVB-t :)
tak třeba dnes 18.9.2014 v 19:59 program RETRO, nedá se na to koukat vůbec...

Potvrzuji kostičkování na Retru kolem 20. hod. a to jak na Smart TV tak na webu. Je to i na záznamu. Že by opravdu DVB-T...
Kéž by tohle byl jediný problém sledovanitv.cz. Dneska už jsem dosti nasraný hodil box do kouta a jedu Smart TV. Co však udělám se zákazníkama, který už boxy maj, to fakt nevím! :(

No co by, sahnes do kapsy a koupis jim jinej. Ty nefunkcni vezmes, zajedes na centralu sledovani tV a budes chtit zpet prachy. Thats all...

Už jste to někdo zkoušel vrátit? Mám těch boxů docela dost...
0 x

Ivan Bruna

Příspěvekod Ivan Bruna » 11 years ago

Viktor Novotný píše:
raven-il píše:No co by, sahnes do kapsy a koupis jim jinej. Ty nefunkcni vezmes, zajedes na centralu sledovani tV a budes chtit zpet prachy. Thats all...

motorolu ? albis ?

A kdo mi do nich nahraje tu aplikaci?
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 11 years ago

A všimli jste si jedné věci u sledovaní TV? Když jsem podepisoval smlouvu tak bylo vše ok ale od té doby komunikace těžce vázne a koukám že nejsem jediný. Boxy jsou o ničem a ještě jim připlácet za podporu pro boxy jsem odmítl už na začátku a teď koukám že jsem udělal dobře. Jestli se v sledovaniTV nezvpamatujou tak míří do pěknejch problémů.
0 x
Bývalý ISP...

blax

Příspěvekod blax » 11 years ago

Tomáš Nesrsta píše:A všimli jste si jedné věci u sledovaní TV? Když jsem podepisoval smlouvu tak bylo vše ok ale od té doby komunikace těžce vázne a koukám že nejsem jediný. Boxy jsou o ničem a ještě jim připlácet za podporu pro boxy jsem odmítl už na začátku a teď koukám že jsem udělal dobře. Jestli se v sledovaniTV nezvpamatujou tak míří do pěknejch problémů.

jj presne tak - od pristiho mesice prechazime k 4networks - tam to zatim vypada velmi rozumne
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

tak já mám tady smlouvu furt na stole a řekl jsem jim že dokud mi to nebude normálně fungovat tak nic nepodepíšu, nejsem blázen když jediné co funguje je web a ostatní je nepoužitelné
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

sledovanitv.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sledovanitv.cz » 11 years ago

Dobrý den,

děkuji za podnětné informace, v termínu 29.9 - 3.10. vydáváme novou verzi FW obsahující následující:
- oprava trhání obrazu na rychlé lince
- oprava mrznutí boxu po spuštění (Sherlock)
- zachování frekvence analogového výstupu po upgrade firmware (Ivan Bruna)

informaci o novém FW včetně changelogu dostanete do emailu.

Ohledně problému s timeshiftem - dnes bylo nasazeno nové diskové pole, které dané problémy řeší, pokud by se objevil jakýkoliv problém, prosím informujte nás.

Děkuji za pochopení, rád bych ještě představil novinky, které brzy plánujeme:

Nové technologie, které budeme zavádět:
- podpora LG (včetně gyroskopu) - cca 10. měsíc 2014
- nová Android APP - 14 dní (kompletně nová aplikace)
- šifrované kanály - šifrování již funguje v testovacím provozu
- podpora dalších typů settopboxů

Pokud máte zájem otestovat novou android APP před vydáním, prosím pošlete svůj google účet (...@gmail.com) na partner@sledovanitv.cz
0 x
tým sledovanitv.cz

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

tak jsem si dnes zkusil omezit box na čt2 HD na 6Mb a ejhle najednou celý Hercule Poirot pez jediného záseku, hehe fakt dobrý, jen tedy bych poprosil sledovanitv.cz aby toto opravilo i na samsung smart TV tam to bude asi obdobný problém :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

zorin

Příspěvekod zorin » 10 years ago

sledovanitv.cz píše:Dobrý den,

děkuji za podnětné informace, v termínu 29.9 - 3.10. vydáváme novou verzi FW obsahující následující:
- oprava trhání obrazu na rychlé lince
- oprava mrznutí boxu po spuštění (Sherlock)
- zachování frekvence analogového výstupu po upgrade firmware (Ivan Bruna)

Dobrý den,
bude oprava trhání obrazu na rychlé lince aplikována též do Samsung TV smart aplikace?

Díky za vyjádření
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

no prý asi ne protože v novém FW se od HLS dle technika upustilo, tedy nevím fakt co tam hodlají místo toho dát, prtože to předtím funngovalo pěkně blbě a HLS také funguje blbě, celé mi to přijde že je to stále ve vývoji a nechápu proč tedy za to všichni platíme...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

HLS tezko opusti, uz jen kvuli kodovani :) a co funguje teda blbe ?
0 x
- programming
- development
- education

zorin

Viktor Novotný píše:HLS tezko opusti, uz jen kvuli kodovani :) a co funguje teda blbe ?

Viktore,
jak to vidite vy? Vypada to, ze mate kontakty na sledovani.tv tak by vam mohli rict co presne bude opraveno.
Vim ze bude nova verze pro Samsung TV, ale to nic nerika jestli bude opravena i ta chyba se sekanim na rychlých linkach. (bohuzel)
+ je tam jeste chyba (uz to tady taky nekdo rikal) ze pri time shiftu to nekdy samo skoci na aktualni porad. Ale domnivam se ze to souvisi s tou prvni chybou.

Diky
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

někdo tady asi mistifikuje, protože v pondělí mi volal technik přímo od nich že prý HLS se ruší v nové verzi, takže někdo lže?

jinak dnes kolem 11 hodiny má problémy web rozhraní nějaké kanály mi nejdou vůbec a nějak se to strašně dlouho načítá...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

prozrad jmeno technika :) ... jak rikam sifrovani bez HLS tezko, takze by me ( a nejen me ) zajimalo kdo to konkretne rekl ?

jinak je beta 16tka, od vcera ji zkousim, tak uvidime :)
0 x
- programming
- development
- education

zorin

zorin píše:
Viktor Novotný píše:HLS tezko opusti, uz jen kvuli kodovani :) a co funguje teda blbe ?

Viktore,
jak to vidite vy? Vypada to, ze mate kontakty na sledovani.tv tak by vam mohli rict co presne bude opraveno.
Vim ze bude nova verze pro Samsung TV, ale to nic nerika jestli bude opravena i ta chyba se sekanim na rychlých linkach. (bohuzel)
+ je tam jeste chyba (uz to tady taky nekdo rikal) ze pri time shiftu to nekdy samo skoci na aktualni porad. Ale domnivam se ze to souvisi s tou prvni chybou.

Diky

A odpoved na muj dotaz by nebyla?
0 x