❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
Dobry den, jeste jednou bych se rad zeptal. Zkousel jste nekdo v nastaveni tuneru VPN? Vubec se mi nechce pripojit, pise jen Pripojuji a za nejakou dobu Odpojeno a to je vse. Je to chyba nebo zamer? Dekuji
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
kde se to jako da nastavit ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
S VPN Tunelem mám stejný problém. Mikrotik píše že je připojeno ale box stále píše připojování a po minutě to ukončí.
Pakety se po cestě neztrácí. Buď mikrotik nepošle nějakou informaci nebo jí android špatně příjme
.
Pakety se po cestě neztrácí. Buď mikrotik nepošle nějakou informaci nebo jí android špatně příjme

0 x
co máte na samsungu za verzi já stále 1.001 není novější? žádnou mi to ale nenabídlo
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
Mám stejnou verzi, novější zatím není. Údajně by měla být uvolněna během září současně s verzemi pro LG a Panasonic. Nicméně tahle jede celkem dobře, nebo?
0 x
ted si mi uživatelka na samsung tv aplikaci stěžovala na to že kouká na pořad třeba s 20 mi zpožděním a najednou jí to skočí samo na live, nemyslím si že tento problém bude kvalitou mé linky... nejhorší je že už televizi má od dubna a do teď s tím nikdo nic neudělal, furt bylo slibováno že bude nová verze pro samsung a nic...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam info ze bude na konci mesice spolu s podporou dalsichznacek.
Hele sdelil jsme jim, ze bych uvital pro samsung, aby pri zapnuti tv bylo mozne aby nabehla rovnou do Sledovani TV, aby odpadlo proklikavani se nekam v smart tv do aplikace.
Je to realnej pozadavek ?
Hele sdelil jsme jim, ze bych uvital pro samsung, aby pri zapnuti tv bylo mozne aby nabehla rovnou do Sledovani TV, aby odpadlo proklikavani se nekam v smart tv do aplikace.
Je to realnej pozadavek ?
okoun píše:ted si mi uživatelka na samsung tv aplikaci stěžovala na to že kouká na pořad třeba s 20 mi zpožděním a najednou jí to skočí samo na live, nemyslím si že tento problém bude kvalitou mé linky... nejhorší je že už televizi má od dubna a do teď s tím nikdo nic neudělal, furt bylo slibováno že bude nová verze pro samsung a nic...
0 x
no to bych byl všema pro protože to klikání je tedy hrozný...
0 x
to prý nebude - politika Samsungu, který chce logicky rýžovat i na ostatních aplikacích v TV
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
tak, táta sice box používá už dlouho, já na to sral protože to považuju za totální zbytečnost když mám DVB-T... nicméně k věci. Přestěhoval sem se a vzal si doma jeden box sebou na test. No a hned od začátku je tu hodně problémů.
- box má pouze 720p. 1080p je upscaling!! takže si udělám z tv smartku, nainstaluju xbmc, pustim 1080p video a ono to je 720p. To se mi teda nelíbí a za televizí zůstane i raspberry s openelec který 1080p zvládá.
- sekání přehrávání tv. normálka právě teď mám puštěnou novu a jednou za cca 8 sekund zaškobrtne zvuk i obraz. Kouknu na mikrotika a ukazuje v době záseku peak cca 10-30Mbit. Takže box celou dobu nic nestahuje a pak jednou za 8 sekund udělá peak a to nestihne stahnout a zaškobrtne. Linka je 30Mbit a v cestě jsou 2 profi pojítka a linka je volná. Dělají to všechny programy. Pravda je že na raspberry s pluginem se tohle nedělo a na boxu přímo od vás se to děje.
- absence HDček
- box má pouze 720p. 1080p je upscaling!! takže si udělám z tv smartku, nainstaluju xbmc, pustim 1080p video a ono to je 720p. To se mi teda nelíbí a za televizí zůstane i raspberry s openelec který 1080p zvládá.
- sekání přehrávání tv. normálka právě teď mám puštěnou novu a jednou za cca 8 sekund zaškobrtne zvuk i obraz. Kouknu na mikrotika a ukazuje v době záseku peak cca 10-30Mbit. Takže box celou dobu nic nestahuje a pak jednou za 8 sekund udělá peak a to nestihne stahnout a zaškobrtne. Linka je 30Mbit a v cestě jsou 2 profi pojítka a linka je volná. Dělají to všechny programy. Pravda je že na raspberry s pluginem se tohle nedělo a na boxu přímo od vás se to děje.
- absence HDček
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
HDecko si pust v managmentu mas li o nej zajem 
a to skobrtani je HLS

a to skobrtani je HLS
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
to mě vůbec nezajímá. Koukám na fullHD kamery přes půlku světa bez škobrtnutí a tohle škobrtá aktuálně 4x do minuty. Ani youtube neškobrtá protože maji streamování vyřešený.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
jo a to seš přímo na lajně, hmm a co zákazníci na wifinách, no tohel je fakt v háji za službu která se platí je to moc zlé
0 x