❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rb411 po burke nejde ethernet
rb411 po burke nejde ethernet
caute, poradi niekto co treba vymenit? ledy na porte ani len nevliknu... su tam vydute aj 3kondiky ale to s tym ethernetom asi nebude mat nic, je treba menit nejaky chip ci ma ten ethernet ochranu? dakujem
0 x
To asi doma neopravis...nejlepe vymenit za jiny kus...zabere to mene casu
0 x
zdwena píše:To asi doma neopravis...nejlepe vymenit za jiny kus...zabere to mene casu
ja ten cas mam aj vybavenie, brat sa zivi servisom ale tieto hracky nerobi, neporadi niekto?
0 x
Ahoj, je to docela jednoduché. Pokud máš horko-vzdušnou pájku tak stačí vyměnit tento chip

- Přílohy
-
- 411.jpg (101 KiB) Zobrazeno 3048 x
0 x
ahoj diki moc, aj som si myslel ze je to on, smeruju k nemu plosky z ethernetu avsak ja mam nejaku inu verziu dosky lebo integrac ma nohy pod sebou
to bude asi tazsie vymenit ak vobec...
je tam tento chip

je tam tento chip

0 x
chip sme vymenili, ethernet sa rozblikal ale nefunguje
cez rs232 som sa dostal do konzoly identifikuje R ko pri pripojenom kabli a pise
[admin@MikroTik] > interface ethernet monitor ether1
status: link-ok
auto-negotiation: done
rate: 100Mbps
full-duplex: yes
ale pingat sa doska neda... nemohla tam odist este nejaka ochrana? poradi niekto?

[admin@MikroTik] > interface ethernet monitor ether1
status: link-ok
auto-negotiation: done
rate: 100Mbps
full-duplex: yes
ale pingat sa doska neda... nemohla tam odist este nejaka ochrana? poradi niekto?
0 x
netinstall nejde a aj to nejako zacalo smrdet spaleninou, budem sa s tou doskou musiet rozlucit, co uz...
0 x
Nejspise spatne opravene, kazdopadne mozna jeste vadny konektor, ten ma v sobe take elektroniku o tom moc lidi nevi 

0 x
trosku mimo temy...ale mne za rb411 po vypnuti z prudu a nabehnuti z baterky nenabehne..a.z ked sa natvrdo odpoji od vsetkeho a znova napoji (12v zaloha cez ad155), zeby kondenzator?
0 x
Ladik píše:Nejspise spatne opravene, kazdopadne mozna jeste vadny konektor, ten ma v sobe take elektroniku o tom moc lidi nevi
skusal som to napajat cez jack ako aj ethernet, v ktorom konektore je elektronika?
0 x