❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
okoun
antispam: Ano

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod okoun » 11 years ago

ale to víme že ty s tím problémy nemáš :) prostě na určitých konektivitách s tím jsou problémy a hlavně poroč už do .....lu neudělají stejný systém přehrávání jako je na webu kde to jede dobře, už to dávno mohlo být, už se to tu řeší 4 měsíce snad...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

nechapu v cem je jako jiny ? archiv je jeden
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

no mě se ptej ale tak si to tu přečti že někdo s tím problém má a někdo ne, bohužel to ted bude týden stát protože jedu na dovolenou a nebudu jim moci reportovat logy
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Smith07

Příspěvekod Smith07 » 10 years ago

Viktor Novotný píše:proc se porad snazite vymyslet sra*ky ? snazite se snad integrovat treba nangu do svych pitomosti ? ... ja tohle proste nepochopim, ke sluzbe je dostupny box, pokud ma nekdo samsung smartku tak aplikace pro ni ... zbytek je jen bastl a necekate snad, ze bude chodit dobre ?

Mam smart TV Samsung z r.2012 a bohuzel je pry moc stara a aplikaci mi to ani nenabidne, nechapu proc je to takovy problem to portovat, snad 2 roky stara TV neni moc??!

Rad bych se zeptal jestli nekdo zkousel v nastaveni VPN, vubec se mi nechce pripojit, pise jen Pripojuji a za nejakou dobu Odpojeno a to je vse. Je to chyba nebo zamer?
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 10 years ago

okoun píše:no mě se ptej ale tak si to tu přečti že někdo s tím problém má a někdo ne, bohužel to ted bude týden stát protože jedu na dovolenou a nebudu jim moci reportovat logy

a nemoze to byt tvojim pripojenim? nejake obmedzenia po ceste na nejakom routri alebo nieco pod., pripadne nemas to na wifine (mozny drobny PL a pod.)?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

samozrejme ze muze byt vzdy zakopany pes v lince, nikdo presne nevime jak ktere firmy maji resene peery, kde to presne v tu danou chvili jede, tv uz neni jak surfovani :) tam to musi byt na 100% ok
0 x
- programming
- development
- education

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 10 years ago

Ciste strilim od boku, muze mit problem v posledni mili pokud ma 10GHz ? Chybujou velky packety ? Alcoma se chlubi ze jedina to ma poreseny.
Ale jen strilim od boku :-)

mato1 píše:
okoun píše:no mě se ptej ale tak si to tu přečti že někdo s tím problém má a někdo ne, bohužel to ted bude týden stát protože jedu na dovolenou a nebudu jim moci reportovat logy

a nemoze to byt tvojim pripojenim? nejake obmedzenia po ceste na nejakom routri alebo nieco pod., pripadne nemas to na wifine (mozny drobny PL a pod.)?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

nehledal bych to v jednom radiu, spis v cele trase, routerech, peeru s jejich operatorem ...
0 x
- programming
- development
- education

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

Velké pakety má pořešené každý výrobce. Alespoň doufám ... :-) Problém jsou Jumbo pakety, ale ty používat nebudeš.
zubodravec píše:Chybujou velky packety ? Alcoma se chlubi ze jedina to ma poreseny.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 10 years ago

ludvik píše:Velké pakety má pořešené každý výrobce. Alespoň doufám ... :-) Problém jsou Jumbo pakety, ale ty používat nebudeš.
zubodravec píše:Chybujou velky packety ? Alcoma se chlubi ze jedina to ma poreseny.

Jumbo Frames nejsou packety, je to casta zamena. Ale to jen na okraj.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

ludvik

Příspěvekod ludvik » 10 years ago

To sice nejsou, ale jedno bez druhého smysl nemá.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

Viktor Novotný píše:nehledal bych to v jednom radiu, spis v cele trase, routerech, peeru s jejich operatorem ...

no to jsem hledal jako první jenže potom mi jaksi došlo, že pokud jde bez chybičky webové rozhraní o kterém mluví že je náročnější na kvalitu linky než box, tak to bylo jasné, navíc jak už jsem říkal nejde to ani na optice kde je odezva na seznam kolem 3ms, třeba ted koukám z itálie kde je linka velmi pochybná a šlo mi to, mám tu odezvu kolem 60ms a rychlost od 0,5Mb do 5Mb
0 x

okoun

máte někdo changelog z té poslední verze .14 pro boxy? na facebooku jsem nic nenašel, tak nevím kde jinde ještě hledat.
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 10 years ago

Nejede webová verze, resp. web naprosto bez odezvy? 31.8., 22:32.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

okoun

jojo, skandál :roll:

vyjádření:
Vážení uživatelé, omlouváme se za nedostupnost našich služeb dnes (31.8.) večer. Problémy byly způsobeny útokem na jeden z našich serverů. Do budoucna přijmeme opatření, aby se tato situace již neopakovala. Tým Sledovánítv.cz
0 x