❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: sledovanitv.cz
jj po dvou letech je tohle fakt ostuda, uz me to pekne sere
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
hmm začínám zjišťovat že jsem si asi pod sebou podříznul větev když tu televizi lidem nabízím zdarma, protože asi by zdarma být měla 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hm bohuzel, posledni dobou vypenim co chvilu .. a to uz me pekelne stve 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to ani nevim, co tam neslo ?
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
největší fiasko jsou boxy + smart tv, protože nedovedu pochopit proč v některých sítích to nefunguje a v některých zase ano, přitom web bych řekl že jede celkem dobře až na ten poslední výpadek ale to by se dalo ještě odpustit.
mám tady na stole stále smlouvu se sledovanitv kterou podepíšu až mi bude fungovat box a ta smlouva tu je asi už tak 4 měsíce nepodepsaná
mám tady na stole stále smlouvu se sledovanitv kterou podepíšu až mi bude fungovat box a ta smlouva tu je asi už tak 4 měsíce nepodepsaná

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Robotvor píše:he he nedávno tu někdo pěl ódu na sledovanitv a najednou je to nahowno ?
Tak tak

0 x
Jde Vám přes Box něco ze záznamu? Příjde mi že včera přišli o uložený pořady.
0 x
Viktor Novotný píše:to ani nevim, co tam neslo ?
slo/neslo o to ani nejde, ale ten co to prezentoval tak mi prislo ze tu prezentaci nikdy snad nevidel a v podstate neumel rict jednu souvislou vetu... jako fakt hrozne, chvili mi to pripadalo ze to snad dela schvalne...
0 x
Jan Ptáček
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to net.work jo tak
tak to chapu mluvit moc neumi ...
jinak ano, sluzba ma nejlepsi kvalitu streamu co jsem zatim videl v porovnani s velikosti trafiku ... ale to je tak cele ... ja vydrzim hodne, pokud se me neco libi jsem ochotny i neco odpustit ... ale vite jak je to s tim dzbanem ... proste uz se ucho utrho ...

jinak ano, sluzba ma nejlepsi kvalitu streamu co jsem zatim videl v porovnani s velikosti trafiku ... ale to je tak cele ... ja vydrzim hodne, pokud se me neco libi jsem ochotny i neco odpustit ... ale vite jak je to s tim dzbanem ... proste uz se ucho utrho ...
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
nemáte někdo info jak to vypadá s novým FW na boxy? nedavno vydali nový ale ten byl snad ještě horší než pvůdní, technik mi říkal že to předává programátorům a od té doby nic nevím
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslis tu 12tku ?
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
3.2.13.10 ale ty to neřešíš, protože seš dítě štěstěny a u vás to nepadá, zatím mám intuici takovou že kdo má konekt od dialů s tím má problémy.
0 x