❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
CSAT síto na 5GHz - kvalita
CSAT síto na 5GHz - kvalita
Hmm dost pochybuji o kvalitě antén od CSAT na 5GHz, máme asi 4 a všechny začínají brutálně reznout, jedna je už totálně prorezlá. jedná se o vadnou sérii nebo podobné zkušenosti?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
ja mel jednu na objektu kde je pocasi vzdy krutejsi nez jinde cca 2,5 roku a znamky rzi ma jen jeden sroubek, jinak sito vypada v pohode...ne to nejake to mensi 21dbi / 5G, jeste nejaka jsou i u lidi tusim a co vim taky ok stav.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
tenhle problem pozoruju tam kde jsou antény na komínu v kterým se topí uhlí sežere to barvu a pak i železo
nevim jestli se proti tomu dá nějak bojovat
nevim jestli se proti tomu dá nějak bojovat
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jde o kyseliny v ovzdusi, nad kominem to je jeste nasobne horsi - slaboucke, ale stale kyseliny narusuji strukturu ochrany a pak i kovu. Vetsina povrchovych uprav tomu neodola. Ten chromat (ci jak se to jmenuje) co pouziva nove UBNT to myslim zvladne. Ale elektro/galvano povrchove upravy podle vseho ne. 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
okoun píše:Hmm dost pochybuji o kvalitě antén od CSAT na 5GHz, máme asi 4 a všechny začínají brutálně reznout, jedna je už totálně prorezlá. jedná se o vadnou sérii nebo podobné zkušenosti?
dratovky radsi vseobecne bych nedoporucoval, plna parabola je plna parabola...., a co se tyka odolnosti, tak jak se vyse pise...dratovka pokovena, dopadne u kominu kde je vvod kourovodu vzdy spatne, a extra nedobre tam, kde se topi na tuha paliva, to rezavi uz po 1-2letech jak liska....

0 x
Mám sice CSAT síto na 2,4GHz a na něm se objevila viditelná rez až po 10 letech.
0 x
no to síto které mi tak brutálně zrezlo právě u komína vůbec není... nedávám antény ke komínu, je to prasečina
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...