Ja vidím v Bigg_cz prispevkoch namiesto textu len jednu 0.
Ich zmazal alebo čo?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB953GS-5HnT
rado3105 píše:net.work píše:rado3105 píše:ked si precitas po sebe prispevky a myslim ze aj ini tu na fore...uznaju ze nemusel si radsej nic napisat a urobil by si lepsie....a ked uz chces nieco hanit, tak to aspon rozpis v svojich podmienkach....nikto nechce na kresy, len vzdialenost anten, SNR na oboch stranach, zaklane wireless nastavenia...a taktiez o tych antenach tu pises vseobecne kecy...
ake maju VSVR tie anteny? kolko maju zisk?
chlape,vzpamatuj se tvoe... BIGG je snad jediny clovek, co tu ted na foru neco realne testuje a podava seriozni vysledky z mereni... proc si to neotestujes sam a nehodis sem vysledky? az budes mit neco v ruce z realneho mereni a bude to lepsi nez to co tu je, tak se muzes nasrany hadat ze nekdo neco zanedbal, atp..
Dokud nemas realny dukaz, tak se vzpamatuj a neutoc na ostatni lidi co se snazi neco otestovat
podla teba je test ked niekto napise ze to ide nahovno? bez toho aby popisal ci to bolo testovane vonku, vnutri, aka vzdialenost, ake signaly, ake prostredie?
a net.work poprosim ta keby si mi konkretne povedal co z mojho textu ti vadi a co som nemal napisat...kazdy robi chyby a rad sa poucim a ospravedlnim ak som to s niecim prehnal....
...podobne ako som ja reagoval by mu reagovali aj na mikrotik foru..kedze najprv treba viac o testovani napisat...ked sa ma odsudit zariadenie...a hladat chyba v sw...nemyslis?
Samozrejme ze kdyz to napises takhle, tak je to o nicem. Jenze kdybys cetl kontext celeho vlakna a nevyblil tady jen kritiku, tak jsme mohli mit otestovanou novou technologi, takhle ti velmi dekuji a klanim se ti za tvuj skvely pristup, diky nemuz jsou vsechny testy, ftp i prizpevky smazane (a vubec se bigg nedivim ze to udelal).
Priste se prosim nad sebou zamysli, nez sem opet neco chytreho napises.

0 x
Jan Ptáček
ano zmazal ale mozem ti zosumarizovat co tam bolo: robil testy 3x3 mimo na tychto novych zariadeniach, nedal informacie na akom firmwary, doma, vonku, aka vzdialenost, ake anteny (akurat dal graficky nakres anteny, bez zisku, a inych parametrov), ani len zmienka o nastaveniach v mk, ci pouzil ciste N, alebo NV2....ci to robil v meste, na dedine....akurat skonstatoval, ze MK nema softwarovo dorieseny 3ti chain....
0 x
rado, rado, tys tomu dal korunu, furt tu jen píšeš o chujovinách a pak tohle, zasloužil bys ban
0 x
BIGG_CZ je jeden z mála který tu dává testy a max propustnosti kterých málo kdo z nás dosáhne. Navíc si dělá svoje antény...
To že se mu 3x3 nespojila tak na 99% nebude jeho chyba ale chyba MK.
Opravdu ti rado3105 děkuji že ho kritizuješ a kvůli tobě vše smazal. Tak sem vlož nějaké svoje 3x3 testy. Kritizovat umí každej. Navíc tady jsi kritizoval na opravdu špatném místě!!!
To že se mu 3x3 nespojila tak na 99% nebude jeho chyba ale chyba MK.
Opravdu ti rado3105 děkuji že ho kritizuješ a kvůli tobě vše smazal. Tak sem vlož nějaké svoje 3x3 testy. Kritizovat umí každej. Navíc tady jsi kritizoval na opravdu špatném místě!!!
0 x
ona i reakce na povidacky a nasledovne smazani lecos vypovi...at si to kazdej prebere. treba to nakopne k testovani sirsi masy... v globalu ale lidi budou imrvere remcat 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
rado, rado, tys tomu dal korunu, furt tu jen píšeš o chujovinách a pak tohle, zasloužil bys ban
Vzhledem k informační hodnotě příspěvků některých uživatelů z horních uher by opravdu neškodilo omezení jejich přístupu na začátečnickou sekci.
BTW.: nevšimli jste si někdo, jestli v biggově návrhu byla nějaká překážka mezi oběma parabolami, pro zamezení vzájemného přeslechu?
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
tak sa Biggovi ospravedlnujem...zhodnotil som ho podla jednej temy...
0 x
rado3105 píše:tak sa Biggovi ospravedlnujem...zhodnotil som ho podla jednej temy...
klanet k zemi by ses mel za info co tady bylo podano.
testoval jsem s Biggem a je to tak jak psal od MCS 28 nahoru se uz neslinkuje a pokud vyjimecne ano tak neprotece zadny packet.
jinak k tematu 2x2N s konvencnima antenama jsem oproti Biggovu testu dosahnul o -30Mb/s a jen na hornich kanelech ,okolo 5600 to padalo na 150MB/s a tam to vicemene uz zustalo.
0 x
http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=7&t=86237
takže ďalší komu vysla rychlost 3x3 rovnaka ako 2x2...cize BIGG mal pravdu....
takže ďalší komu vysla rychlost 3x3 rovnaka ako 2x2...cize BIGG mal pravdu....
0 x
K tematu mimo 2x2 ci 3x3 me vcera na mikroexpu prispevek pan jirous a vysledkem je ze zazrak se nekona .....
0 x
bylo to tak pravdivý jako když ukazoval jak se rozpadla na spektráku kvalita wifiny když na rate 54MBit na CM9 nahulil 17dB a shazoval to na kvalitu antény? CM9 přece nedává 17dB na 54Mbit
no ale celej sál mu to sežral 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Hapi nevim kolik si testoval mimo 3x3 ale ja uz jich par mel a zadnej zazrak sem neobjevil ..ale mohlo to bejt natenama nebo i kartama .... ale jak rikam zadnej zazrak do relanyho provozu v tiuhle chvilku se nekona uvidime co treba nove karty dokazou
0 x
hapi píše:bylo to tak pravdivý jako když ukazoval jak se rozpadla na spektráku kvalita wifiny když na rate 54MBit na CM9 nahulil 17dB a shazoval to na kvalitu antény? CM9 přece nedává 17dB na 54Mbitno ale celej sál mu to sežral
Hele Hapi ty jsi ta byl taky?
0 x
Ako riesite anteny na 3x3 mimo, uvazoval som jednu dualnu antenu a jednu jednopolar. pootocit oproti nim o 45 stupnov...bolo by to spravne?
0 x