Zdravim vo spolok
Sem tam si dame rozniest letaky a dnes som mal uzasny telefonat kde mi pani doslova vynadala, ze nech sa jej neopovazujeme vhadzovat letaky do jej schranky ze tam ma nalepku "nevhadzovat letaky" lebo ak sa to bude este opakovat tak ze je na to paragraf a da nas na obchodnu inspekciu a ani som nestihol jej co to vysvetlit co som samozrejme aj cakal a zlozila.... Z mojej stranky aj tym co nam to roznasali si myslim, ze nemozem nic povedat pretoze mi to pride trocha postavene na hlavu. Hocikto v ten den si moze vybrat ten letak ktory dostane do schranky od nas a moze ak chce tej susede robit napriek ( kedze je taka.... ) a hodit jej tam naschval ten letak... Takze moj nazor ze pokial nema kamerovy zaznam stary ako 7 dni (externy zaznam) nemoze nic dokazat a stazovat sa moze akurat tak sama sebej ze jej vadi nejaky letacik ktory jej tam ti studenti ktory si aspon takto vedia privyrobit hodili....
Stretli ste sa uz s niecom podobnym aky mate na to nazor???
Teraz na SOI som nasiel aj krasne vyjadrenie ktore potvrdzuje moje tvrdenie:
Vhadzovanie letákov do schránok, napriek tomu, že majiteľ schránky oznámi, napr. oznamom na schránke, že si nepraje dostávať reklamné materiály, sa nepovažuje za porušenie zákona o reklame, nakoľko sa nejedná o adresné šírenie reklamných materiálov. Naviac je problematické a v mnohých prípadoch aj nemožné dokázať, kto predmetné reklamné letáky do schránky vhodil.
http://www.soi.sk/sk/Najcastejsie-otazky.soi
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Vhodeny letak do schranky oznacenej nevhadzovat letaky
sam sis odpovedel 

Babku nech vykecat a nelam si s tim hlavu.Naviac je problematické a v mnohých prípadoch aj nemožné dokázať, kto predmetné reklamné letáky do schránky vhodil.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
uz se nam to taky parkrat stalo.
Vzdy jsme jen rekli ze letaky roznasela ta a ta spolecnost. Vic nas nezajima
Vzdy jsme jen rekli ze letaky roznasela ta a ta spolecnost. Vic nas nezajima

0 x
u nás je to tak 3 z 10 co mají tuto nálepku, já to dodržuji, ale je škoda že se o nás nedozví.
pokud ale i přesto chcete těm lidem doručit leták tak to udělat formou dopisu za 10 kč nebo kolik to stojí a nemůžou s tím dělat nic
pokud ale i přesto chcete těm lidem doručit leták tak to udělat formou dopisu za 10 kč nebo kolik to stojí a nemůžou s tím dělat nic

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...