❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Z čeho vytvořit AP

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
rubaspavel

Z čeho vytvořit AP

Příspěvekod rubaspavel » 11 years ago

Zdravím, momentálně mám vytvořené AP z RB411 s licencí L3, která však podporuje jen jednoho klienta. Dokoupit novou licenci zavrhuji rovnou. Takže buď sehnat na aukru něco s minimálně L4, či vytvořit AP z něčeho jiného. Mám možnost i přímo dát kartu do GW serveru(PCI-e). Použití AP je čistě jen pro domácnost a pro pokrytí zahrady. RB411 s CM9 to splnilo v pohodě, avšak ten limit.... co by jste mi doporučily?
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 11 years ago

0 x

Kysa

Příspěvekod Kysa » 11 years ago

0 x
Petr Krist

rubaspavel

Příspěvekod rubaspavel » 11 years ago

Děkuji. Jak je to se zařízeníma tplink, tenda a dalšíma levnýma? jsou opravdu spolehlivé? Vždy jsem do sítě kupoval značky dlink, ovislink, linksys...
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 11 years ago

:-)))
0 x

reset

Příspěvekod reset » 11 years ago

rubaspavel píše:Zdravím, momentálně mám vytvořené AP z RB411 s licencí L3, která však podporuje jen jednoho klienta. Dokoupit novou licenci zavrhuji rovnou. Takže buď sehnat na aukru něco s minimálně L4, či vytvořit AP z něčeho jiného. Mám možnost i přímo dát kartu do GW serveru(PCI-e). Použití AP je čistě jen pro domácnost a pro pokrytí zahrady. RB411 s CM9 to splnilo v pohodě, avšak ten limit.... co by jste mi doporučily?

do serveru si muzes klidne kartu dat, ale ty mas server na zahrade ? pocitam, ze server by mel byt spise nekde v chladnejsi mistnosti.

rubaspavel píše:Děkuji. Jak je to se zařízeníma tplink, tenda a dalšíma levnýma? jsou opravdu spolehlivé? Vždy jsem do sítě kupoval značky dlink, ovislink, linksys...

tplink, dlink , ovis je jako kvalitni znacka ? ... no nevim nevim , vsechno je to stejna cina .
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

americke soucastky, japonske soucastky, vsechno z taiwanu...

TPlink je takova globalne pouzitelna znacka, dela vesmes dobre fungujici vyrobky a s Wifinama neni vyrazny problem, zalezi co od toho cekas ze... Dlink moc drahy, Ovislink...to jeste dejcha ? Dnes bych nebral od nich nic.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Standa99

Příspěvekod Standa99 » 11 years ago

Všechno je o chipsetu, TP-Linky mají (většinou) Atheros, což je jiná liga než Ralink, Realtek, Broadcom atd.
0 x