Pokud chce, prijede kamkoli.
Ja treba to mam do Prahy bratru 300km a kdyz potrebuju nebo chci, tak jedu a to nemam arpu 340,-

Jestli ma navic elektromobil, tak prachy na cestu ma

okoun píše:toto vlákno je nepochopeno, ptal jsem se jestli někdo neví o podobných akcí, které by byly ve středních čechách a třeba v praze, já totiž žádné takové akce neznám, ano je tu spousta marketingových propagaček ala i4wifi ale to není nic pro mě.
jedna věc je nafta a druhá věc je čas, který musím věnovat cestě tam a zpět a případně kdyby se stal na síti velký průser, tak abych byl do nějakého rozumného času k dispozici...
nechápu jen to proč je takový problém, aby konference jakákoli byla jeden rok tam a druhý zase jinde, aby prostě měl možnost každý, je snad nějaký pochyb o tom, že kdyby byla konference ve středních čechách, že by tam dorazilo méně lidí?
díky
okoun píše:toto vlákno je nepochopeno, ptal jsem se jestli někdo neví o podobných akcí, které by byly ve středních čechách a třeba v praze, já totiž žádné takové akce neznám, ano je tu spousta marketingových propagaček ala i4wifi ale to není nic pro mě.
jedna věc je nafta a druhá věc je čas, který musím věnovat cestě tam a zpět a případně kdyby se stal na síti velký průser, tak abych byl do nějakého rozumného času k dispozici...
nechápu jen to proč je takový problém, aby konference jakákoli byla jeden rok tam a druhý zase jinde, aby prostě měl možnost každý, je snad nějaký pochyb o tom, že kdyby byla konference ve středních čechách, že by tam dorazilo méně lidí?
díky
okoun píše:jedna věc je nafta a druhá věc je čas, který musím věnovat cestě tam a zpět a případně kdyby se stal na síti velký průser, tak abych byl do nějakého rozumného času k dispozici...
okoun píše:nechápu jen to proč je takový problém, aby konference jakákoli byla jeden rok tam a druhý zase jinde, aby prostě měl možnost každý, je snad nějaký pochyb o tom, že kdyby byla konference ve středních čechách, že by tam dorazilo méně lidí?
díky
okoun píše:ispforum: morava
Sherlock píše:okoun píše:ispforum: morava
Možná by to chtělo trošku oprášit zeměpisné znalosti. Seč patří do Pardubického kraje, což jsou východní Čechy. Na hranici středních Čech je to 12 km (vzdušnou čarou), na Moravu je to 60 km (také vzdušnou čarou).
Já to měl ze Zlína přes 200 km, ale jel jsem a v žádném případě nelitoval ...
ROFL ! Tohle ani nestojí za komentář. Snad jen až na to, že až se někdy urveš a pojedeš se podívat do matičky Prahy, zajeď se podívat do Bohnic, abys věděl do čeho jdeš. A tohle bohužel nemyslím jako urážku nebo blbej vtip, ale naprosto smrtelně vážně.
Robotvor píše:ROFL ! Tohle ani nestojí za komentář. Snad jen až na to, že až se někdy urveš a pojedeš se podívat do matičky Prahy, zajeď se podívat do Bohnic, abys věděl do čeho jdeš. A tohle bohužel nemyslím jako urážku nebo blbej vtip, ale naprosto smrtelně vážně.
Tyhle kecy si myslím nejsou moc fér, ba naopak by si okoun zasloužil metál za odvahu, statečnost a výdrž. Aby v tom nebyl sám tak já jsem na tom podobně, děláme to sice ve dvojce ale i tak nevím několik let co je to dovolená a abych pravdu řekl tak po žádné ani moc netoužím, leda tak nějak kde je chládečekbo nenávidím hic. Bohatě mě stačí místní tropy a napuštěný bazén.