Však napište nám, plno lidí má stožáry i drobné zakázkové díly od nás. Stačí napsat i zakázkovou konzoli za kilo dodáme včas... Platba na fakturu, odeslání PPL nebo naší dopravou (jezdíme furt po celé čr).
obchod@metalprojekt.cz
604907928
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
WFmetal
Dyť vám ani nefunguje web, aby se člověk mohl podívat, co nabízíte... www.metalprojekt.cz hlásí 403 Forbidden.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
napise sz a borec odpovi celkem hned 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
To bych se na to mohl vykašlat poptávat takhle každou ptákovinu. Raději si otevřu pár eshopů a koupím tam, kde je nabídka nejlepší.
0 x
myska sere na dodavani ale ma ok web, konkurent sere na web ale ok dodava...to neni 2x uspokojiva nabidka.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
jinak receno vladne v tom bordel, vsichni aktivne podnikajici maj nedostatky a odsírá to potencionalni zakaznik ktery musi bud dolovat ceny a nebo permanentne bombardovat kdy doda zbozi ze ma uz mesic sekeru
to je mozne jen v CR...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
já už to mám zakodované tak že p. wfmetal je pro nás pouze velkobchod tedy dodání počítáme měsíc a malé nákupy jsou v aspě a ipmedii kde je dodání druhý den...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
některy dodavky byly delší ale taky nakupuju s předstihem a dyž něco na druhej den tak aspa
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
kouknete nekdy i do discompu 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
NJ ono to je hezke brat veci od jinych - tech je kvanta, ale drzaky, trmeny atd od prumeru 76 je malo - vsude to maj do 60
0 x
Eshop už nějak řešíme... chápu, že se každému nechce poptávat kdejakou konzoli. Řekl bych, že 99% zakázkové sortimentu jsme schopni vyrobit do druhého dne. Skladem máme taky hodně věcí, příhrady a díly příhrad.
Michal, případně telefon na mě je +420 604 907 928
Michal, případně telefon na mě je +420 604 907 928
0 x