❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Kamerový systém - doporučení
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kamerový systém - doporučení
To jste mě potěšili. Po NASu od Synology už nějakou dobu pokukuju ale stěmahle problemama asi začnu vybírat něco jinyho...
0 x
Bývalý ISP...
Nehazel bych flintu do zita.. 4 verze fungovala efesne.. precazet na 5 hned po uvedeni nebyl dobrej napad..
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A urcite Synology nezatracuj, neznam nic moc lepsiho, akorat to DSM 5.0 posrali.
V zakladu je to co do ni nainstalujes da se stahnout verze i starsi, horsi je ze kdyz na zacatku das hned tu z webu jsi v pasti pokud tedy uz 5.0 nebude vychytana.
Pokud vim tak zadna 214j neexistuje nejnizsi je 214se.
V zakladu je to co do ni nainstalujes da se stahnout verze i starsi, horsi je ze kdyz na zacatku das hned tu z webu jsi v pasti pokud tedy uz 5.0 nebude vychytana.
Pokud vim tak zadna 214j neexistuje nejnizsi je 214se.
0 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude nove, tak neni problem DSM_DS214+_3827.pat coz je posledni verze 4.3
http://ukdl.synology.com/download/DSM/4.3/3827/
Ale nesmis byt v ten okamzik pripojeny na net, aby jsi omylem neodklikl instalaci automaticky to by se ti stahla samozrejme posledni, ale zadas stazeny soubor a je to.
http://ukdl.synology.com/download/DSM/4.3/3827/
Ale nesmis byt v ten okamzik pripojeny na net, aby jsi omylem neodklikl instalaci automaticky to by se ti stahla samozrejme posledni, ale zadas stazeny soubor a je to.
0 x
Mate nekdo NVR primo od Hikvisonu a funguje vam ke spokojenosti?
Potrebuju neco co umi to same jako treba Koukaam, ale ma vystup pro monitor kde to pojede plynule.
Potrebuju neco co umi to same jako treba Koukaam, ale ma vystup pro monitor kde to pojede plynule.
0 x
Ahoj potrebuju radu, mam od HikVisionu IP rekorder, funguje paradne, ale nevim na jakem portu nasloucha pro spojeni s Android nebop iPhone aplikaci nevite nekdo?
0 x
Ladik píše:A urcite Synology nezatracuj, neznam nic moc lepsiho, akorat to DSM 5.0 posrali.
V zakladu je to co do ni nainstalujes da se stahnout verze i starsi
Presne tak, kdyz prijde novy Synology, tak je bez systemu, takze se tam muze klidne dat starsi 4.3 (v nasem pripade to byla DS2413+)
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
Muze sem nekdo hodit nejake poznatky a zkusenosti s Hikvision, jak jste se domlouvali, ze je spolecne nakoupite ? Shanim 2x dome kameru a chtel bych testnout prave DS-2CD2132-I/28
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Tome synology je naprosto geniální zařízení, používám ho už několik let od verze DSM 2, doma i v práci. Doma to mám postavené na x86 a nikdy bych to už nevyměnil. Kdyžtak napiš na icq nebo fb.
0 x
Velký pozor !!!! Od 3.8. řádí virus Synlocker a je to fakt bezva ... pokud ještě někdo má na veřejné IP bez VPN tak honem záplatovat nebo odpojit
0 x
Chci se zeptat, jak je to s tou aktualizací na 5tku versus kamery už to opravili a šlape, nebo problém přetrvává?
Díky za reakce.
Díky za reakce.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavá zkušenost s NVR Hikvision DS-7600 series.
Podle jeho provozovatele nebyl v defaultu, ale došlo k jeho hacku - útočil na facebook a dělal na síti opravdové divy, torrentí supernova je proti tomu jen slabým odvarem.
Dokázal 100% vytížit CPU páteřního routeru 8x Xeon@2GHz, a tím shodit provoz v celém segmentu sítě - nestíhalo to reagovat na další požadavky.
Ukázalo se, že nejsme zřejmě první, kdo na tento problém narazil. Pokud to dáváte na veřejný IP, doporučuju povolit jen porty 88, 554 a 8000 na TCP.
(teda pominu-li náše máslo na hlavě, kdy si technik "ulehčil" práci nasměrováním kompletního provozu z veřejky na NVR - na přípojce je jen NVR a internet jako takový tam nikdo nepoužívá, je to objekt bez lidí, jen kamerový dohled nad technologií, ale chybami se člověk učí
).
Podle jeho provozovatele nebyl v defaultu, ale došlo k jeho hacku - útočil na facebook a dělal na síti opravdové divy, torrentí supernova je proti tomu jen slabým odvarem.
Dokázal 100% vytížit CPU páteřního routeru 8x Xeon@2GHz, a tím shodit provoz v celém segmentu sítě - nestíhalo to reagovat na další požadavky.
Ukázalo se, že nejsme zřejmě první, kdo na tento problém narazil. Pokud to dáváte na veřejný IP, doporučuju povolit jen porty 88, 554 a 8000 na TCP.
(teda pominu-li náše máslo na hlavě, kdy si technik "ulehčil" práci nasměrováním kompletního provozu z veřejky na NVR - na přípojce je jen NVR a internet jako takový tam nikdo nepoužívá, je to objekt bez lidí, jen kamerový dohled nad technologií, ale chybami se člověk učí

0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...
Ahoj,
našel jsem si tohle fórum abych nezakládal nové vlákno a poprosil bych Vás o radu.
Jedná se mi o zabezpečení vchodu a vstupní haly kamerovým systémem z doporučení značky hikvision(případně jiné varianty při doporučení)
1 vstupní místnost se zvonky(dveře-zvonky-dveře),která je čtvercového tvaru 280x280x260(v) zvonky jsou zhruba uprostřed proto by byla vhodná kamera s velkým záběrem předběžně jsem pokoukával pro tento vchod po kameře hikvision DS-2CD2532F-I/28
2 vstupní hala v které má být kamera která by zabírala vstup a její okolí, zde jsem pokoukával po hikvision DS-2CD2432-I/28(nebo po doporučení lépe nějaká alternativa se zabezpečením antivandal)
V obou případech se jedná o místnosti přes den bez osvětlení za šera s osvětlením, proto jsem se chtěl i zeptat, zda sou tyto kamery vůbec vhodné?
Jde mi hlavně o to aby i za neúplného osvětlení nedocházelo k šumu v obrazu a aby každá kamera měla dostatečný záběr postavy a obličeje.
Děkuji za vaše rady a návrhy
našel jsem si tohle fórum abych nezakládal nové vlákno a poprosil bych Vás o radu.
Jedná se mi o zabezpečení vchodu a vstupní haly kamerovým systémem z doporučení značky hikvision(případně jiné varianty při doporučení)
1 vstupní místnost se zvonky(dveře-zvonky-dveře),která je čtvercového tvaru 280x280x260(v) zvonky jsou zhruba uprostřed proto by byla vhodná kamera s velkým záběrem předběžně jsem pokoukával pro tento vchod po kameře hikvision DS-2CD2532F-I/28
2 vstupní hala v které má být kamera která by zabírala vstup a její okolí, zde jsem pokoukával po hikvision DS-2CD2432-I/28(nebo po doporučení lépe nějaká alternativa se zabezpečením antivandal)
V obou případech se jedná o místnosti přes den bez osvětlení za šera s osvětlením, proto jsem se chtěl i zeptat, zda sou tyto kamery vůbec vhodné?
Jde mi hlavně o to aby i za neúplného osvětlení nedocházelo k šumu v obrazu a aby každá kamera měla dostatečný záběr postavy a obličeje.
Děkuji za vaše rady a návrhy
0 x