❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hadam doslo kazdemu kdo jede s konektem od UPCB nejaky mail minuly tyden, kde se taky pokousi o nejakou televizi ale jen komplikovane pro TV Panasonic Viera...to nebude dobra cesta k uspechu...preci jen sledovanitv jde vic k lidem...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:hadam doslo kazdemu kdo jede s konektem od UPCB nejaky mail minuly tyden, kde se taky pokousi o nejakou televizi ale jen komplikovane pro TV Panasonic Viera...to nebude dobra cesta k uspechu...preci jen sledovanitv jde vic k lidem...
Neni to jen pro Tv Panasonic ale jde to i přes jeden blu-ray přehrávač ( http://www.alza.cz/panasonic-dmp-bdt130 ... 418673.htm ) musí to podporovat viera cast, mam to doma na testování a funguje to bezchybně. Zatím ale nejsou HD programy ale prej by měly i ty do konce roku být.Bude i něký podobný android box už jsem se na to ptal i aplikace pro android a iOS ta už jede ale zatím jen v testovacím provozu. Navíc je to po právní stránce mnohem čistší než sledování Tv.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tomáš Nesrsta píše:Pro ty co už mají boxy:
Jak nastavujete/generujete PIN aby se box spároval s klientským účtem? Nikde to v administraci nemůžu najít...
u kazdeho klienta mas "zarizeni" zalozku a tam spravujes pocet stb na klienta, pokud jeste klient nema tak das navysit limit stb a mas tam to id
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Robotvor píše:Navíc je to po právní stránce mnohem čistší než sledování Tv.
prosim vysvetli ... staci do SZ, diky
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:Robotvor píše:Navíc je to po právní stránce mnohem čistší než sledování Tv.
Viktore, nechci dělat žádného chytráka ani rozumbradu a možná jsem napsal zbytečně bez rozvahy blbost, ale myslím že ve smlouvách sledování.tv je něco v tom smyslu že ty jako poskytovatel nabízíš svoji síť sledování.tv jako testovací prostředek. Což pokud tomu tak je ( nestudoval jsem podrobnosti ) tak si nemyslim že by bylo uplně košer, ale ani neříkám že je to protiprávní jen jde o slovíčkaření a kličkování v zákonech což mě osobně se moc nezamlouvá a proto si myslím že UPC jakož to oficiální poskytovatel televizního vysílání má vše po právní stránce tak jak má být bez zbytečných kliček a kdybych si už do sítě neco podobného pouštěl jistě to sledování.tv nebude. Tímto neříkám, že je to služba špatná.
0 x
Cely jeden BD player ? !
dobrý no
ja myslim ze nemeli hlasit vubec nic do sveta dokud nebudou uveden zmineny Androidi STB...ale UPCB neni jediny kdo dela haloo haloo nabizime TV "sluzbu"... nejak se to lihne na povrch vic a vic...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Robotvor píše:UPC jakož to oficiální poskytovatel televizního vysílání má vše po právní stránce tak jak má být bez zbytečných kliček a kdybych si už do sítě neco podobného pouštěl jistě to sledování.tv nebude. Tímto neříkám, že je to služba špatná.
ve smlouve ma kazdy to co si domluvi

co se tyka upc sleduju jejich aktivitu uz dlouho .. ale porad to neni to co bych chtel, sledovani tv zatim vyhovuje nejvic a sluzbe verim
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
- Kontaktovat uživatele:
UPC nanidka neni vubec zajimava, cenove je to k nicemu, ale libi se mi, ze jsou ochotni poskytnout MPEG4 stream pro vlastni dalsi odbaveni.
Ma nekdo zajem ?
Ma nekdo zajem ?
Viktor Novotný píše:Robotvor píše:UPC jakož to oficiální poskytovatel televizního vysílání má vše po právní stránce tak jak má být bez zbytečných kliček a kdybych si už do sítě neco podobného pouštěl jistě to sledování.tv nebude. Tímto neříkám, že je to služba špatná.
ve smlouve ma kazdy to co si domluvija rozhodne nejsem nici tester ... a co se tyka pravni cistoty, rekl bych ze kluci delaji vse koser a proto prave ty papiry kolem trvaji nekdy az moc dlouho ... ale zase to maji prave koser a ne nejak sebrany stream na prudko jen nekde pusteny
co se tyka upc sleduju jejich aktivitu uz dlouho .. ale porad to neni to co bych chtel, sledovani tv zatim vyhovuje nejvic a sluzbe verim
0 x
Robotvor píše:Viktor Novotný píše:Robotvor píše:Navíc je to po právní stránce mnohem čistší než sledování Tv.
... ty jako poskytovatel nabízíš svoji síť sledování.tv jako testovací prostředek...
Taky by mně to zajímalo. Nikde ve smlouvě jsem nenašel žádné slovo se slovním základem 'test' .
Naopak tam je přímo:
'Partner se zavazuje pronajmout Provozovateli datové digitální okruhy dle specifikace ... za účelem provozu služby televizního a rozhlasového vysílání ....'
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín
Jen mě nejde trošku dohromady to, že já někomu něco pronajmu a ještě mu za to platím
To je jako kdybych nekomu pronajak byt a jeste ten najemnikum mesicne platil za to že bydlí v mém bytě 

0 x
Robotvor píše:Jen mě nejde trošku dohromady to, že já někomu něco pronajmu a ještě mu za to platímTo je jako kdybych nekomu pronajak byt a jeste ten najemnikum mesicne platil za to že bydlí v mém bytě
No jo, ale když si z Tvého bytu ten nájemník udělá hodinový hotel, přičemž veškeré tržby dle "nájemní" smlouvy jdou Tobě, tak potom mi až tak nevadí, že tomu nájemníkovi něco málo zaplatím já

0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín
přece jen se jedná o firmu, která se musí taky živit. Nikdo to dnes nedělá pro dobrý pocit.
0 x
Halamíček Jakub
To rozhodně, ale jedná o další parazity co využívají kličkování v zákonech.Pak to u nás tak vypadá...
0 x