❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
já jsem snad psal že pouštím HD? nepsal. HD mi nechce ani fungovat, nevím jak ho zapnout, nicméně obvykle smokeping má 10 packetů jednou za 5 min, což je pravda, nicméně ten můj má 20 paketů za 1 minutu. ne fakt nedělejte ze mě vola, to už se snažil někdo jiný
žádnou shit konektivitu u sebe nemám...

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
takze tam co ti blbne box nemas na uctu nastavenu kvalita HD ? nikdo z tebe nedela blbce, jen se snazime prijit na to cim to je
tak se hned nebran

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
takže: 19.4.2014 19:29 zásek obrazu na boxu ČT1 samo se to nahodilo až po 4 minutách
dále 20.4.2014 12:12 zásek obrazu (cca o 2 minuty zpět posunutý oproti živému) ČT2, samo se to nerozeběhlo, pomoholo až vyndání a zandání ethernet kabelu do boxu.
v tuto dobu nebyl na síti žádný PL dle všech grafů
mimochodem jak se tu psalo že tomu vadí každý nepatrný PL, to není pravda, protože zkuste si nachvíli přerušit kontekt do boxu a zjistíte, že tam je celkem solidní keš cca 5 sec což by krásně mělo překlenout jaký koliv malinký PL.
mám dojem že chyba je bud v aplikaci pro boxy, nebo v zásekách andropidu a nebo ve streamu pro boxy, protože web tyto problémy prostě nemá.
dále 20.4.2014 12:12 zásek obrazu (cca o 2 minuty zpět posunutý oproti živému) ČT2, samo se to nerozeběhlo, pomoholo až vyndání a zandání ethernet kabelu do boxu.
v tuto dobu nebyl na síti žádný PL dle všech grafů
mimochodem jak se tu psalo že tomu vadí každý nepatrný PL, to není pravda, protože zkuste si nachvíli přerušit kontekt do boxu a zjistíte, že tam je celkem solidní keš cca 5 sec což by krásně mělo překlenout jaký koliv malinký PL.
mám dojem že chyba je bud v aplikaci pro boxy, nebo v zásekách andropidu a nebo ve streamu pro boxy, protože web tyto problémy prostě nemá.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prosimte pis to sem : partner@sledovanitv.cz to ma vetsi vahu a hned se to resi, nez nejake psani sem na forum, nevim kdo z kluku to tu cte a jestli to posune tomu spravnemu cloveku
take, kdyz mam nejaky problem hlasim ho tam, doma mam v boxu jeste starsi sw ... a krom fakt vyjmecneho zaseku se me to chova fakt slusne, ale doma jsem na 10Ghz hned na sajt kde mam hlavni konekt ... tezko rict, samozrejme vzdy muze byt nejaka chyba, to prihlasovani boxu a nacitani stanic taky muze mit souvislost se zpusobem jakym se prihlasuji boxy ke sluzbe, ten je trosku slozitejsi a reseny pres preklad dns ... coz me samotneho udivilo kdyz jsem to zjistil, nicmene z toho plyne mozna pricina ...

take, kdyz mam nejaky problem hlasim ho tam, doma mam v boxu jeste starsi sw ... a krom fakt vyjmecneho zaseku se me to chova fakt slusne, ale doma jsem na 10Ghz hned na sajt kde mam hlavni konekt ... tezko rict, samozrejme vzdy muze byt nejaka chyba, to prihlasovani boxu a nacitani stanic taky muze mit souvislost se zpusobem jakym se prihlasuji boxy ke sluzbe, ten je trosku slozitejsi a reseny pres preklad dns ... coz me samotneho udivilo kdyz jsem to zjistil, nicmene z toho plyne mozna pricina ...
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
ok napíšu jim ted jsem měl další zasek 13:02 kanál Prima a cca za 2 minuty to zase rozjelo. hláška tam byla ":( kanál není k dispozici"
0 x
A zkoušel jsi v tu chvíli koukat i přes prohlížeč z PC? Aby se vidělo jestli to je chyba boxu nebo streamu
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
streamy jsou rozdilne pro box a pro pc
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
okoun píše:ok napíšu jim ted jsem měl další zasek 13:02 kanál Prima a cca za 2 minuty to zase rozjelo. hláška tam byla ":( kanál není k dispozici"
pust si mirror toku do toho boxu nekam na wiresharka. Muzes ho nastavit at rotuje logy po xxxMB (at se s nim ada rozumne pracovat). A pak budes vedet jestli se neco ztraci nebo ne. A taky budes mit technicke podpore pripadne i co konkretniho ukazat...
0 x
ok už to řeším s technickou podporou, já jsem to jsem psal je proto že jsem čekal , že mi někdo napíše že se mu to ve stejný čas také zadrhlo...
0 x
huhuu, přešel sem domu, zapnu tv, spustim na jejich boxu aplikaci, píše že se připojuje a pak se prostě aplikace vypne. Takže tvrdej off/on to vyřešil ale jako sere mě to. Furt s tim něco je. V sobotu na PC pro změnu 2x přestal přehrávat webovej přístup film. Pak jsem si torchnul provoz a koukám že se stream tahá 2x.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
hapi píše:huhuu, přešel sem domu, zapnu tv, spustim na jejich boxu aplikaci, píše že se připojuje a pak se prostě aplikace vypne. Takže tvrdej off/on to vyřešil ale jako sere mě to. Furt s tim něco je. V sobotu na PC pro změnu 2x přestal přehrávat webovej přístup film. Pak jsem si torchnul provoz a koukám že se stream tahá 2x.
Namontuj si satelit a vyser se na to

0 x
víš jak, mě je TV u zadku, radši si seriál/film stáhnu než abych strávil 1/3 času pořadu u reklam. Spíš mě sere že když tohle dám zákazníkovy (ačkoliv je televize přenášená po internetu která dá to samí jako DVB-T/S naprosto zbytečná) tak bude leda tak nasranej a já budu ten špatnej. A úplně nejvíc mě serou tyhle android boxy. Zasraná A20 procesor pro kterou nikdo nemá pořádný GPU ovladače. Zkurvená doba kdy výrobce chrlí miliony chipů ale nedodá pořádnou dokumentaci. Pak se nemůžeme divit že takový raspberry je po grafický stránce podstatně výkonější než tahle papírově brutálnější A20 v tom boxu. Zkoušel někdo z vás přehrávat bluray na tom jejich boxu? seká se co? raspberry to zvládne bez zaváhání.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
teda ty seš nějakej vytočenej 
no jinak do ted se mi nikdo z technické podporoy neozval
dnes ráno jsme měl problém zase úplně jiného charakteru, koukal jsem se ze záznamu 24.4.2014 19:00 na ČT Události a v polovině programu je najednou konec té archivní nahrávky, co to jako má být? nechápu. K tomuto problému se mi nikdo zatím nevyjádřil.

no jinak do ted se mi nikdo z technické podporoy neozval
dnes ráno jsme měl problém zase úplně jiného charakteru, koukal jsem se ze záznamu 24.4.2014 19:00 na ČT Události a v polovině programu je najednou konec té archivní nahrávky, co to jako má být? nechápu. K tomuto problému se mi nikdo zatím nevyjádřil.
0 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pro ty co už mají boxy:
Jak nastavujete/generujete PIN aby se box spároval s klientským účtem? Nikde to v administraci nemůžu najít...
Jak nastavujete/generujete PIN aby se box spároval s klientským účtem? Nikde to v administraci nemůžu najít...
0 x
Bývalý ISP...