Kvuli DFS jsem chtěl downgradovat jeden nový nanobridge na 5.5.4 a bohužel to nejde. Horší je, že to nejde ani přes TFTP - vypíše: chyba serveru: firmware check failed. Zařízení má SN 1314KDC9FDB767xxx Je to normální, nebo dělám něco blbě?
BTW: ten bin soubor s 5.5.4 jsem zkoušel i na jiné zařízení a je v pořádku
❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
UBNT 5.5.8 downgrade na 5.5.4
-
puhy
- Kontaktovat uživatele:
-
ludvik
to asi normální nebude ...
Ale kvůli DFS to dělat nemusíš
Kdo hledá, najde ... i zde.
Ale kvůli DFS to dělat nemusíš
0 x
- svestka
- antispam: Ano
Doporučuji dovolenou na Arubě, na rozdíl od ČR tam teď krásně svítí sluníčko, teplá voda, a teď mimo sezónu to určitě seženeš za dobrej price ... ale asi to píšu do špatnýho fóra koukám. Pardon 
0 x
-
puhy
- Kontaktovat uživatele:
-
petanek33
Já jsem teda hledal, ale jak vypnout DFS jsem nenašel. Zkoušel jsem v aircontrolu vypnout dfs a po restartu je stejně zapnuté. Má někdo tedy radu jak vypnout DFS v 5.5.8 a 5.5.9?
0 x
-
soooc
petanek33 píše:Já jsem teda hledal, ale jak vypnout DFS jsem nenašel. Zkoušel jsem v aircontrolu vypnout dfs a po restartu je stejně zapnuté. Má někdo tedy radu jak vypnout DFS v 5.5.8 a 5.5.9?
Veřejně ne
0 x
-
petanek33
- goblajz
Změň si umístění na Aruba, vypni DFS, pak si dej na AP i na klientovi Frequency List na zadanou frekvenci a nebudeš muset čekat půl dne než se ty krámy spojí.
0 x
-
ludvik
- goblajz
Jo v 5.5.6 je naposledy Compliance test jinak jestli tam má už 5.5.8 tak Aruba...
0 x
-
ludvik
-
placek.milan
Nejde DFS vypnout i jinak než změnou country? Pokud se jedná o sektor s více klienty musely by všichni mít nastavenou Arubu pokud se nepletu.
Bože, doufám že to DFS v příští verzi půjde vypnout rozumným způsobem, zatím jedu skoro všude na 5.5.4 ale do nových zařízení už nejde
Bože, doufám že to DFS v příští verzi půjde vypnout rozumným způsobem, zatím jedu skoro všude na 5.5.4 ale do nových zařízení už nejde
0 x
-
DarkLogic
Pleteš se. Na každém zařízení může být jiný country code...důležité je, aby obě strany díky nastavenému regionu měly možnost používat kanál, který chceš.
0 x
-
placek.milan