❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zmena Vseobecnych podminek??
Zmena Vseobecnych podminek??
Cca dva roky ke klientskym pripojkam pouzivame stejny dodatek ''Vseobecnych podminek a radu telekomunikacnich sluzeb''. Nikdy nikdo nemel zadny problem, ale najednou se vyskytl zakaznik, ktery vyznacil nekolik bodu ktere tam nechce, a bez jejich upravy nepodepise smlouvu. Jak by jste to resili? Muze se dodatek individualne jenom pro nej zmenit??
0 x
-
Je smluvní volnost. Pokud smlouva neodporuje legislativě a jsi ji ochoten svobodně podepsat, bude platná.
0 x
juuiicee píše:Cca dva roky ke klientskym pripojkam pouzivame stejny dodatek ''Vseobecnych podminek a radu telekomunikacnich sluzeb''. Nikdy nikdo nemel zadny problem, ale najednou se vyskytl zakaznik, ktery vyznacil nekolik bodu ktere tam nechce, a bez jejich upravy nepodepise smlouvu. Jak by jste to resili? Muze se dodatek individualne jenom pro nej zmenit??
Nevim jak vy, ale my mame na zaklade OOP vydanou licenci, takze bys mel kazdou zmenu posilat na CTU, nebo ne ?
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
no neblazni, zakaznik co cte podminky ?
pokud je to nekdo vetsi, dopiste to do smlouvy. Pokud domacnost, podepise nebo ma smulu.
Resili jsme to ted taky s nasim dodavatelem, neco se nam nelibilo tak do smlouvy pridali ze se nas netykaji body x.x. z VOP.

pokud je to nekdo vetsi, dopiste to do smlouvy. Pokud domacnost, podepise nebo ma smulu.
Resili jsme to ted taky s nasim dodavatelem, neco se nam nelibilo tak do smlouvy pridali ze se nas netykaji body x.x. z VOP.
0 x
Tak myslim.. Všeobecné podmínky jsou neměné, ale ve smlouvě je můžeš vyloučit 

0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz
DrWiza píše:no neblazni, zakaznik co cte podminky ?![]()
![]()
Budes se divit, ale lidi uz (konecne) zacinaji resit, jestli nepodepisuji nejakou sracku a pravdou je, ze my je v tomto duchu i zcela zamerne vychovavame, otrocky uvazky, poznamky 6 pismem a ruzny lumparny O2 typu jsou proste hnus....
0 x
Josef Smola