AAA, uz je to tady ...

p. Karel a jeho pohadky

Vubec nema cenu se vyjadrovat, ani tady, ani jinde ...
Rad bych pozadal nejakeho moderatora o presunuti do vlakna "vtipne prispevky" - sem se to uz ani okrajove nehodi ...

EDIT: Prosim vse rovnou smazat, tyhle vulgarnosti a odpad tu prece necheme ? At si kdo chce ze Strizkova zaskoci do Bohnic na leceni ...

Pane lwq moje jméno je Ludmila Filipová a jsem stále svéprávná osoba, až budu nesvépravná tak budu zřejmě tuhá a pak se půjdet léčit vy, protože Vás budu chodit strašit.
Je zvláštní jak oslovujete moderátory o přesunutí ihned jak se začne hovořit o vašich spolcích bude to zřejmě tím, že bohužel pro členy těchto spolků to je krutá pravda a realita. Možná by zde v komerčním foru stálo za to založit téma o občanských sdruženích spolcích jelikož tyto nám berou klienty provozují to za nízké poplatky tedy kazí ceny a ještě ani neplatí zdravotní, sociální a jiné výhody trestající nás všechny ostatní za úspěchy v podnikání.
Jaké vulgárnosti prosím pěkně? To že zasíráte vzduch a pak chodí kontroly z čtú je bohužel fakt takže se za toto jediné sprosté slovo omlouvám.
Jinak pokud vydíte jiné osoby než jsou je dobré zajít na oční. Psychatrickou péči by jste mohl vyhledat máte-li Ludmilu za Karla mohlo by se jednat o opravdu o vážnější onemocnění. Uvažte i odpovědnost k ostatním vemte si, že v službě majícím Policistovy uvidíte milence vašeho druha/ družky partnera/manželky a co pak, měl by jste být odpovědný k svým blízkým. Moje vzdělání není jen v elektronických komunikacích, ale stihla jsem pár škol večrrním studiem včetně zdravotní takže vzhledem k mému vzdělání bych určitě toto nebrala na lehkou váhu a mohl by jste vyhledat odbornou pomoc. Mimochodem pokud někomu doporučujete dojít navštívit psychiatra zkuste to česky lépe, že dotyčný může navštívit v případném dalším sporu by jste lépe uspěl. Taková klasika je (omlouvám se za sprosté slovo) pane vy mne můžete políbit prdel o urážku se nejdná jelikož jste si mohl vybrat políbit si ona místa můžete, ale nemusíte máte na výběr.
Přeji i Vám pěkný večer