❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Tomu se říká prozřetelnost. Ten drát nakonec ušetří to loco pádu na střechu, jak prasknou bílé pásky. Jinak, pěkne vyuzený kousek.
0 x
T-T
dovolim si nesouhlasit, k vyuzenemu ma daleko,stale jsou na nem svetla mista a hodne
esi to nandu, hodim sem skutecne vyuzenou antenu. a ono u loca vadi kdyz padne na strechu ? to neni vsesmer ? 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Ono je horší u toho Loca nebo u Nanostation, že když prasknou pásky a upadne to a houpe se to na kabelu, tak to běží do prvního deště. Jak prší tak se to zařízení pěkně plní vodou a to je definitivní konec toho zařízení . . .
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
jak kdy .. nekdy staci vycistit v ultrazvuku
ale nesmi to byt tak moc zhnile ze uz by se zvedly medene cesty z desky 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Resim ted pres zimu dost prechodu od ruzne konkurence a tak kazdej patej zakaznik ma nejakou unikatni instalaci
ale na kazdy druhy me drazdej doruda ty nezastrihany stahovaci pasky ...
ja snad pujdu a pokoupim konkureci stipacky a dam jim je jako darky 

0 x
-
Minulý týden jsme na jednom objektu připojovali kamerový systém k internetu.
Domluva se zadavatelem v pohodě, požadavky OK, při popisu kde najdu DVR jsem trochu znejistěl ...
Nu a na fotce je vidět jak vypadá profi provedená instalace kamerového systému - hlavně že to bylo levné (kabely ke kamerám - indoorové UTP, páskované k hromosvodu, atd.)
Domluva se zadavatelem v pohodě, požadavky OK, při popisu kde najdu DVR jsem trochu znejistěl ...
Nu a na fotce je vidět jak vypadá profi provedená instalace kamerového systému - hlavně že to bylo levné (kabely ke kamerám - indoorové UTP, páskované k hromosvodu, atd.)
- Přílohy
-
- dvr.jpg (130.64 KiB) Zobrazeno 2247 x
0 x
by mě zajímalo co se stane když zatahne za splachovadlo 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
jt-dob-net píše:Minulý týden jsme na jednom objektu připojovali kamerový systém k internetu.
No ty vole to je extrem jako....
0 x
Robotvor píše:jt-dob-net píše:Minulý týden jsme na jednom objektu připojovali kamerový systém k internetu.
No ty vole to je extrem jako....
tak to uz by som si asi uctoval hygienicky priplatok... to je hnoj!!
0 x

vyslo na jednom webu zabyvajicim se mobilnimi vecmi apod., ale ten obrazek me skutecne pobavil, pomyslne srovnavat LTE v CR s Fast Ethernetem

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))