❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
PBM10 - zkusenosti z realneho nasazeni
Re: PBM10 - zkusenosti z realneho nasazeni
A když zrovna na konkurenčním PBM10 žádný provoz není, vidíš prd :)
0 x
Leeonek píše:A když zrovna na konkurenčním PBM10 žádný provoz není, vidíš prd
To bych netvrdil.... mam to odzkousene.2x M10 na stejným site jsou videt + dalsi 2 FD desitky.
0 x
Zdravím,
uživatel to UBNT spektrálního scanu musí asi být vybaven nadstandardními schopnostmi nebo znalostmi, které nemám. Hodinu jen trvalo, než ubnt.com začal fungovat, po stažení a instalaci firmware to chtělo instalaci javy, z čehož rozhodně nejsem nadšený a pak to hodilo pár hlášek o potenciálně nebezpečném webu a několikrát neplatný certifikát, ani nevím čeho a pak mi došla trpělivost.
Prosím, existuje nějaký normální postup, jak pustit aplikaci od UBNT? Děkuji za radu.
mpcz, 06.03.2014
uživatel to UBNT spektrálního scanu musí asi být vybaven nadstandardními schopnostmi nebo znalostmi, které nemám. Hodinu jen trvalo, než ubnt.com začal fungovat, po stažení a instalaci firmware to chtělo instalaci javy, z čehož rozhodně nejsem nadšený a pak to hodilo pár hlášek o potenciálně nebezpečném webu a několikrát neplatný certifikát, ani nevím čeho a pak mi došla trpělivost.
Prosím, existuje nějaký normální postup, jak pustit aplikaci od UBNT? Děkuji za radu.
mpcz, 06.03.2014
0 x
Pouzij FF, nastav výjimku pro tu danou IP(certifikat není platny, protože je to ruco nagenerovane)kvůli certifikatu, nebo vypni pak v services>https zapni jen http. Pak das spectrak, stahne jnlp soubor spustis, on se pripoji na jednotku a uz to chodi.
0 x
Daniel Tasáry
dantasik píše:Pouzij FF, nastav výjimku pro tu danou IP(certifikat není platny, protože je to ruco nagenerovane)kvůli certifikatu, nebo vypni pak v services>https zapni jen http. Pak das spectrak, stahne jnlp soubor spustis, on se pripoji na jednotku a uz to chodi.
Zdravím,
tak výsledek je tento:
Jak jsem viděl JAVU, hned jsem věděl kolik uhodilo. Před několika lety musela sestra nasednout do eroplánu v LA s NB a přijet do KB, kde jí instalovali certifikát pod Javou. Tam ti místní si s tím nevěděli rady. Takže JAVA - o zábavu postaráno. Co prosím s tím?
Dík, mpcz, 06.03.2014
- Přílohy
-
- Picture0007.png (16.12 KiB) Zobrazeno 2760 x
0 x
Zaškrtnout vlevo dole "I accept the risk...." a kliknout na run vpravo dole?
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
s KB a CSOB certifikaty jsem prokurvoval nejedno odpoledne, ono kliknuti na "I accept..." a RUN neudela vzdy to, co by clovek ocekaval... a na nejake hlasky "priste nepripominat" apod. to nereaguje takrka nikdy.
Holt dnes se do sveta vypusti kdejaky neodladeny paskvil.
Holt dnes se do sveta vypusti kdejaky neodladeny paskvil.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Kolombo píše:Zaškrtnout vlevo dole "I accept the risk...." a kliknout na run vpravo dole?
Ano, samozřejmě, bylo provedeno ...
mpcz, 06.03.2014
- Přílohy
-
- Picture0001.png (8.79 KiB) Zobrazeno 2760 x
0 x
otevři configure java v programech v sekci java. Tam pak je záložka security tak jí stahni až dolu.
Naposledy upravil(a) hapi dne 06 Mar 2014 22:11, celkem upraveno 1 x.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
mpcz píše:Zdravím,
mpcz, 06.03.2014
Sry, ale to neni chyba jednotky (spoje).... Problem je v Jave na PC.
0 x
hapi píše:otevři configure java v programech v sekci java. Tam pak je záložka security tak jí stahni až dolu.
to hapi, děkuji, ano, to byl ten poslední zádrhel. Takže po několika hodinách se podařilo spustit UBNT/java aplikaci, tak se můžu věnovat problému, který jsem vlastně původně řešil.
mpcz, 06.03.2014
0 x
Kdybys hledal na správným místě - třeba UBNT fórum - měl bys odpověď během dvou minut. Ale když máš čas...
0 x
je to pěkně na hovno, poškodilo to takhle hodně aplikací v javě. Java je tak děravá že jí raději zpřísnili security level a tim vyřadili spoustu aplikací když o tom člověk neví.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik

Chytam to bokem neb po natoceni jinym smerem toto podstatne zesili, nicmene nechapu kde se to tam bere a v takove sile dookola v 5km nic neni ja svuj beru při 0dB vysilaciho vykonu na 4km v sile -55dB ale toto je masakr
0 x
mladas píše:Ja mam taky jeden pekny scanMozna to melo být v vtipných fotografiich
Chytam to bokem neb po natoceni jinym smerem toto podstatne zesili, nicmene nechapu kde se to tam bere a v takove sile dookola v 5km nic neni ja svuj beru při 0dB vysilaciho vykonu na 4km v sile -55dB ale toto je masakr
Zdravím,
to ti sedí dokonce trošku lepší než říká kalkulačka (65/65 cm?). Malý dotaz: jak vám sedí db z kalkulačky oproti skutečnosti? Neboli, když kalkulačka hodí třeba -60, daří se toho dosáhnout? Prosím o ověřené zkušenosti z praxe.
Děkuji, mpcz, 07/03/2014
0 x