❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ČTU žádost o poskytutí MAC, SSID, GPS vysílačů

Právní problematika, závazná legislativa, provozní a lokalizační údaje, atd.
raven-il
Kontaktovat uživatele:

Re: ČTU žádost o poskytutí MAC, SSID, GPS vysílačů

Příspěvekod raven-il » 11 years ago

Taky bude asi trosku rozil, mezi nekym, kdo ma pokryte mesto a 30 klientu a nekym kdo ma pokryte mesto a 300 klientu ;) pochybuju, ze nekdo z dlouhe chvile a nudy jen tak stavi vysilace.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 11 years ago

raven-il píše:Taky bude asi trosku rozil, mezi nekym, kdo ma pokryte mesto a 30 klientu a nekym kdo ma pokryte mesto a 300 klientu ;) pochybuju, ze nekdo z dlouhe chvile a nudy jen tak stavi vysilace.

Ale stavi, to by jste se divili, u nas u jedne nejmenovane firmy dostali montaznici narizene, mesicne postavit dva pristupove body o 3-4 sektorech jinak nemaji vyplatu, tak stavi a stavi a pak najednou zjistuji, ze maji hafo bodu na kterych neni zadny zakaznik, tak udelali druhou firmu, ktera prodava kapacitu nevyuzitou materskou firmou lidem za 99,-/mesic, absolutne bez garanci a kvality.
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Ajfel píše:
raven-il píše:Taky bude asi trosku rozil, mezi nekym, kdo ma pokryte mesto a 30 klientu a nekym kdo ma pokryte mesto a 300 klientu ;) pochybuju, ze nekdo z dlouhe chvile a nudy jen tak stavi vysilace.

Ale stavi, to by jste se divili, u nas u jedne nejmenovane firmy dostali montaznici narizene, mesicne postavit dva pristupove body o 3-4 sektorech jinak nemaji vyplatu, tak stavi a stavi a pak najednou zjistuji, ze maji hafo bodu na kterych neni zadny zakaznik, tak udelali druhou firmu, ktera prodava kapacitu nevyuzitou materskou firmou lidem za 99,-/mesic, absolutne bez garanci a kvality.

To nekdo zafinancuje ? :) Pekny, pekny...
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

Ajfel píše:

Neni to nahodou http://www.vyhodnynet.cz
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 11 years ago

Jj, to je ono
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

pobavila platba v hotovosti +50Kc :D hlavni je vytriskat z toho co nejvic :lol:
Pozor na zpoplatněné administrativní úkony
Platba předplatného v hotovosti v sídle Dat, s. r. o., Jiřího z Poděbrad 1212, Uherské Hradiště: 50 Kč
Změna typu služby (rychlost, délka předplatného období) uprostřed předplaceného období: 80 Kč
Dohledání nekorektně provedených plateb (chyby v částce, variabilním symbolu atd.): 80 Kč
Změna údajů na již vydaných platebních dokladech: 80 Kč
Poštovní doručení fyzického vyhotovení faktury, daňového dokladu či jiných dokumentů: 100 Kč
Vydání dobropisu pro případ výpovědi předplatného před jeho řádným ukončením: 100 Kč
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 11 years ago

aliney píše:pobavila platba v hotovosti +50Kc :D hlavni je vytriskat z toho co nejvic :lol:
já to chápu, dávaj net za nákup a za ostatní služby se holt musí připlatit. to, že se mu někdo bude věnovat a vypíše mu doklad, spáruje to, atd… normálně to vše máš v paušálu rozpuštěné, ale oni nemaj kde rozpouštět 8)
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

raven-il
Kontaktovat uživatele:

douby píše:
aliney píše:pobavila platba v hotovosti +50Kc :D hlavni je vytriskat z toho co nejvic :lol:
já to chápu, dávaj net za nákup a za ostatní služby se holt musí připlatit. to, že se mu někdo bude věnovat a vypíše mu doklad, spáruje to, atd… normálně to vše máš v paušálu rozpuštěné, ale oni nemaj kde rozpouštět 8)

Tak tak, co koukam, na to jak to maji zpracovane, tak se mi to jevi jako pouzitelny obchodni model, slusne udelana propagace, pochopitelne nastaveny ceny atd. Osobne bych touhle cestou nesel, prijde mi to jako ojebavani lidi, takova salamova metoda obracene, ale nekdo to holt tak ma.

Tohle vlakno by to chtelo zmoderovat, utekli jsme pekne daleko od tematu.

Rav
0 x
Josef Smola

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

Nabzejí dokonce 100Mbit linku za 300kč
0 x

ianek

Příspěvekod ianek » 10 years ago

Byl někdo tak "drsný", že jim tu mapu nedal ?
Podle mě na to nemají právo, ale musel bych jít pravděpodobně do soudního sporu, CTU to jiste nepřizná.

Honza
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 10 years ago

ianek píše:Byl někdo tak "drsný", že jim tu mapu nedal ?
Podle mě na to nemají právo, ale musel bych jít pravděpodobně do soudního sporu, CTU to jiste nepřizná.

Honza

Jakou mapu ?
0 x
Josef Smola

ianek

Však ten seznam , viz subjekt ....
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 10 years ago

To ianek:
Drsny sem nebyl, spis indisponovany a ocenili to na 15.000,- ;)
0 x

ianek

A chtěli to dál ? Resp. dále na u předsedy na odvolačku nebo u soudu se to neřešilo , že ?
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 10 years ago

Nedodal jsem to, poslali dopis o kontrole, co tu uz nekde podobny probehl a pak poslali seznam AP, ktere jsou v indoru a mam to napravit. Nikde nebylo psano v dopise o pokute, ze to mam napravit, jen ze mi za to davaji pokutu.
0 x