❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

No panacek chce byt asi pozarnikem :lol:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

DSC_0157_01.JPG
DSC_0157_01.JPG (111.71 KiB) Zobrazeno 2248 x

pasky nestacily tak to jeste prihnul dratem :roll:
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 11 years ago

Tomu se říká prozřetelnost. Ten drát nakonec ušetří to loco pádu na střechu, jak prasknou bílé pásky. Jinak, pěkne vyuzený kousek.
0 x
T-T

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

dovolim si nesouhlasit, k vyuzenemu ma daleko,stale jsou na nem svetla mista a hodne :) esi to nandu, hodim sem skutecne vyuzenou antenu. a ono u loca vadi kdyz padne na strechu ? to neni vsesmer ? :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

kure05

Příspěvekod kure05 » 11 years ago

Ono je horší u toho Loca nebo u Nanostation, že když prasknou pásky a upadne to a houpe se to na kabelu, tak to běží do prvního deště. Jak prší tak se to zařízení pěkně plní vodou a to je definitivní konec toho zařízení . . .
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

jak kdy .. nekdy staci vycistit v ultrazvuku ;-) ale nesmi to byt tak moc zhnile ze uz by se zvedly medene cesty z desky :-D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Resim ted pres zimu dost prechodu od ruzne konkurence a tak kazdej patej zakaznik ma nejakou unikatni instalaci :lol: ale na kazdy druhy me drazdej doruda ty nezastrihany stahovaci pasky ... :twisted: ja snad pujdu a pokoupim konkureci stipacky a dam jim je jako darky :lol:
0 x

joker

Příspěvekod joker » 11 years ago

Doit:-)
0 x

jt-dob-net

Příspěvekod jt-dob-net » 11 years ago

Minulý týden jsme na jednom objektu připojovali kamerový systém k internetu.
Domluva se zadavatelem v pohodě, požadavky OK, při popisu kde najdu DVR jsem trochu znejistěl ...
Nu a na fotce je vidět jak vypadá profi provedená instalace kamerového systému - hlavně že to bylo levné (kabely ke kamerám - indoorové UTP, páskované k hromosvodu, atd.)
Přílohy
dvr.jpg
dvr.jpg (130.64 KiB) Zobrazeno 2248 x
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

neeeeee :D
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

by mě zajímalo co se stane když zatahne za splachovadlo :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

ppp76
Kontaktovat uživatele:

To je slusnej hnuj :? :? :?

okoune rekl bych ze splachovadlo je reset nahraych dat :lol:
0 x

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 11 years ago

jt-dob-net píše:Minulý týden jsme na jednom objektu připojovali kamerový systém k internetu.
Domluva se zadavatelem v pohodě, požadavky OK, při popisu kde najdu DVR jsem trochu znejistěl ...
Nu a na fotce je vidět jak vypadá profi provedená instalace kamerového systému - hlavně že to bylo levné (kabely ke kamerám - indoorové UTP, páskované k hromosvodu, atd.)

No ty vole to je extrem jako....
0 x

jopo

Příspěvekod jopo » 11 years ago

Robotvor píše:
jt-dob-net píše:Minulý týden jsme na jednom objektu připojovali kamerový systém k internetu.

No ty vole to je extrem jako....

tak to uz by som si asi uctoval hygienicky priplatok... to je hnoj!!
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

Obrázek

vyslo na jednom webu zabyvajicim se mobilnimi vecmi apod., ale ten obrazek me skutecne pobavil, pomyslne srovnavat LTE v CR s Fast Ethernetem :lol:
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))