❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

rb751u vs rb951

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
joker
antispam: Ano

rb751u vs rb951

Příspěvekod joker » 11 years ago

http://www.lanmart.ru/media/wysiwyg/ins ... _rb951.jpg

Vzdyt ta druha antena vede pod tim QR kodem, nebo nee?

Mbrazdil - tak jak jsi pochodil? Take bych uvital USB, PoE, mmcx... Omfg proc to vyrobce neosadil? Aby usetril 1 usd a nekanibalizoval si portfolio?
0 x

joker

Tak uz asi vim, proc na rb951 2n neosadili USB a mmcx na desku, protoze se to ponekud tluce s uchyty vrutu na spodni casti krabicky, neproziravy to navrh desky... S ohledem na to, ze krabici uz meli hotovou, je udajne stejna s 751?

A jeste otazka: ten USB port je v mikrotiku normalne viditelny? Ja nez zacnu pajet, tak jak ho otestuji?

/system routerboard usb print

Mi nic nevraci... Tak jak poznat, ze po naletovani konektoru to bude fungovat
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

skoro si myslim ze USB je SW vypnuto u tehle modelu...jinak by byl radic videt v system resource usb...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

joker

Dekuji za navedeni. po chvili chroustani se to objevilo: Je tam u 951 2n videt standardne tohle
Obrázek
Takze no problemo?
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

nooo jeste je otazka je li vse ok z hlediska takoveho, ze staci donapajet USB zasuvecku a vse pojede...aby tam nechybel nejaky odpor ci kondik :) a tak doufej ze snad ne no...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

pedro4444

Příspěvekod pedro4444 » 10 years ago

inak do akeho vykonu maximalneho zvyknete davat tu wifinu v RB951???
pretoze mat o dost slaby signal a v baranku jej treba troska viac vykurit..
0 x