a hlavně pokud máš MIMO 2x2 tak seš totálně v háji, jednu polarizaci si tak rozhodíš oproti druhé, že to můžeš rovnou zabalit.
okoun píše:jak? jednoduše jsem to vyzkoušelmožná by to chtělo občas zabrousit do terénu chlapci....
a hlavně pokud máš MIMO 2x2 tak seš totálně v háji, jednu polarizaci si tak rozhodíš oproti druhé, že to můžeš rovnou zabalit.
okoun píše:jak? jednoduše jsem to vyzkoušelmožná by to chtělo občas zabrousit do terénu chlapci....
TTcko píše:okoun píše:jak? jednoduše jsem to vyzkoušelmožná by to chtělo občas zabrousit do terénu chlapci....
by mě zajímalo, co má polarizace společného s lalokem antény.
okoun píše:nevím, ale toto mi fakt přijde dost na hlavu, ale nezkoušel jsem to, spíše bych našel pochopení pro útlumové členy, či ty filtry od p. štourače
řeknu ti to takto, po 5 letech co dělám s Wifinama, tak mě to opravdu nenapadlo otáčet anténu a využívat tak boční laloky....
ano budeš chytat méně sítí, ale nikdy nedosáhneš uspokujujícího CCQ, asi tak.
jak? jednoduše jsem to vyzkoušel :) možná by to chtělo občas zabrousit do terénu chlapci....
okoun píše:TTcko píše:okoun píše:jak? jednoduše jsem to vyzkoušelmožná by to chtělo občas zabrousit do terénu chlapci....
by mě zajímalo, co má polarizace společného s lalokem antény.
ch jo, víš už jen to že vyzařovák je pro vertikál odlišný jak pro horizontál
stouracpetr píše:
p.s. Vyzarovaci diagram beznych parabol je skutecne mirne-nekdy i nemirne-odlisny pro H a V polarizaci.