❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

EPS CyberPower

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

Re: EPS CyberPower

Příspěvekod okoun » 11 years ago

no toto vypadá celkem už zajímavě, problém je ale v tom že člověk nikdy moc neotestuje chování těchto přístrojů to by si musel mít jedidě laboratorní střídavý zdroj, který stojí dost a na něm zkoušet různe poklesy, špice a podobně.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

hlavne pro IT/Telco davat neco co se prodava pro "cerpadla / motory " me neprijde uplne spravne ..
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 11 years ago

okoun píše:a není to dáno nějakým blbým nastavením, třeba zkusit nabíjet menším proudem?

Ono tam zase toho tolik není co nastavovat :-) U toho nejproblémovějšího kusu byl nabíjecí proud i snížen, protože k tomu byla připojena 80 Ah baterka.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

Tak pokud je to klasická 80Ah olovo tak můžeš nabíjet přes 10A ona to zase není taková pravda nabíjet jednou desetinou kapacity. Mám tu olovo 120Ah a píšou přímo na něm že maximální nabíjecí proud je 48A. Je podstatné aby baterie při nabíjený nezačala plynovat.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 11 years ago

Původně jsem tam měl nastaveno 100 % nabíjecího proudu (tj. tuším těch 10 A). Po tom problému jsem to v rámci testu snížil na 80 %, ale nepomohlo to...takže zde problém nebude.
0 x

whatever

Příspěvekod whatever » 11 years ago

Zdravim, docetl jsem se zde o chybe F02 u 600E, ale uz zadne reseni - prisel na to nekdo cim by to mohlo byt? V siti jsou 2ks a u obou tato chyba probehla. Diky
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

reseni nikdo nezna - ani technicka podpora cyberpower neni schopna rict cim to je....
0 x
Jan Ptáček

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Řešení na koleně by bylo jakmile se ta chyba objeví na displeji tak restart zařízení. U jakých baterek vám to dělá a jak často?
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 11 years ago

Nám to vyreklamovali výměnou desky. Ale nevím, jestli tam ta chyba byla pořád nebo jen někdy, to bych musel za kolegou.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

David2006 píše:Řešení na koleně by bylo jakmile se ta chyba objeví na displeji tak restart zařízení. U jakých baterek vám to dělá a jak často?

Ja to mam na 80Ah baterce, stazene nabijeni na 80%, a naposled sem to zazil pred cca. 3/4 rokem...
no a plan je takovy, ze jeste jednou a dost - jestli se to znovu projevi, tak to jde pryc (na reklamaci)
0 x
Jan Ptáček

David2006

Zajímalo by mě jestli ta chyba F02 byla i na baterce od 140Ah a výš. Mě to udělalo na 90Ah.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

me to udelalo na 80Ah
0 x
Jan Ptáček

David2006

Právě mám pocit jestli to nedělá jen na malých baterkách. Chtělo by to někoho komu se to kouslo aspoň na té 140Ah.
0 x

iTomB

Příspěvekod iTomB » 11 years ago

225Ah na jednom miste mi to uz udelalo 3x a to tam je uz druha EPS 600.

iTomB
0 x

David2006

Škoda, takhle musím všude začít dávat aspoň 1000covku a to je skoro 6tisíc s DPH a větší rozměry :( .
0 x