❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

EPS CyberPower

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hapi

Re: EPS CyberPower

Příspěvekod hapi » 11 years ago

David2006 píše:Nu ano, nemám potřebu to zkoumat a trvale napájet svá drahocenná zařízení trapézem 8) .

a tohle je co?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 11 years ago

David2006 píše:Nu ano, nemám potřebu to zkoumat a trvale napájet svá drahocenná zařízení trapézem 8) .

trvale? snad pouze když to jede na baterie, ne?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Ano a to může být i přes deset hodin.
0 x

okoun

net.work píše:jede mi na tom cely kostelni sajt, docela velky.. Nevim o tom, krome toho ze 1-2x za rok se to proste zblazni, nevim proc...

ahoj, mohu se zeptat jak vypadá to když se jednou za rok zblázní cyberpower? musíš jet na místo? celkem by mě to zajímalo protože to hodlám dát do protstoru kde mám placený přístup, díky.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

Ahoj, ano, cyberpower piska jak vztekly a na display tusim F02. Jedine co pomuze tak on/off.. jinak na miste, kde to delal, se ted vymenilo v podstate uplne cely sajt (predtim 2x x86 + nejake RB), tedkom jen meanwell zdroj a par RBcek s 1S10. tak uvidim jestli to bude kravit i ted (mozna tomu vadil nejaky zdroj, co ja vim....).

Psal sem na support cyberpoweru, kde mi doporucili provest nejake testy, ktere sem udelal a dle nich vse OK. Mel jsem i baterku na zatezovem meraku a taky OK...
0 x
Jan Ptáček

okoun

hmm tos mě moc nepotěšil protože pokud to mám mít na hlavním bodě tak nevím nevím
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 11 years ago

Na hlavni bod bych to rozhodne nedal. Ale na dalsi body je to takto super reseni. Ale jestli to funguje spatne, tak je to cely spatny...
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

mozna mam spatny kus - co vim, tak byla pry nejaka serie, ktera delala podobne kraviny - treba uz je to OK.
Kolik kusu tady kdo provozuje a s jakyma zkusenostma? Ja mam jen 1ks, takze moje postrehy nejsou zas az tak objektivni...
0 x
Jan Ptáček

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 11 years ago

Máme dva kusy a u obou to dělá, kupované jsou s odstupem roku, tak nevím jestli je to jen jedna série.

Odesláno z mého B15 pomocí Tapatalk
0 x
Nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 11 years ago

Pár jich máme a zkušenosti jsou kus od kusu:

1. Jede v pohodě už snad 2 roky v kuse.

2. Měsíc po nasazení chyba F02. Po restartu šlape v kuse už asi rok

3. Po týdnu od nasazení chyba F02. Po několika dalších dnech znova. Šla na reklamaci. Po vrácení z reklamace zase do týdne chyba F02. Posláno znovu na reklamaci. Teď mi leží už měsíc doma vrácená z reklamace a nemám odvahu ji dát na sajt :-)

4. Předchozí byly ty nejnižší modely. Tato je verze vyšší (označení tuším 1000). Šlape bez problému rok v kuse.

Takové jsou zkušenosti. Je to asi loterie, co člověk dostane za kousek :-)
0 x

okoun

a není to dáno nějakým blbým nastavením, třeba zkusit nabíjet menším proudem?
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Tak si s Darklogicem domluv zápůjčku a laboruj si nad tím jeho kusem, pokud na to máš čas.
0 x

mato1

Příspěvekod mato1 » 11 years ago

kua chalani... velmi sa tu rozdeluju nazory na tento produkt.
dnes mi ma dojst jeden kus, tusim 1000-cka + 100Ah baterka. potrebujem to na zataz asi 300W, takze som zvedavy...

inak kukal som rozne alternativy na nete a celkom sa mi pozdava toto:

http://www.deramax.cz/sinusovy-menic-na ... 56-c-1048/

nema s tym skusenosti niekto? nebola by to lepsia volba?
0 x

okoun

to už tu někdo postoval tento produkt, pokud to nebude dělat ty chyby F02 tak určitě bych ho bral, ale mám dojem že s tímto produktem jsou ještě menší zkoušenosti než s tím žluťáskem od cyberpoweru :)
0 x

LadaP

Příspěvekod LadaP » 11 years ago

já si nechal na zkoušku poslat toto, tak uvidíme.
http://e-levne.cz/cs/ups/166-ups-pwb-eh ... stemu.html
0 x