Zdravím jak jste zapojily a nastavily mFI proudový senzor ???
zapojil jsem to na mport a nikde nic nevidim kde to nastavit '?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
mfi a CS
notak ?
potřebuju vědět jestli jsem střevo ja nebo jestli to mám poslat na reklamaci
potřebuju vědět jestli jsem střevo ja nebo jestli to mám poslat na reklamaci
0 x
Data uvidíš buď v cloudu nebo přes tu jejich aplikaci, která se instaluje na pc a pc bude muset běžet v době kdy chceš sledovat proud.
Ve web rozhraní té krabičky nic neuvidíš.
Ve web rozhraní té krabičky nic neuvidíš.
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
mfi je fakt takto debilne omezene ? Co kdyz si chci data skladovat u sebe ???
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Však si to nainstaluj na svůj PC. Žádný snmp to nemá.
- Přílohy
-
- mfi mPower
- mfi mPower.png (128.33 KiB) Zobrazeno 3636 x
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Takze proste musim na serveru mit ten jejich SW ? Doufam ze to nebude takovej sr_c jako AirControl ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
at dělám co dělam ten jejich soft mě pouze najde mfi a hodí mě to do prohlížeče a tam CS nenajdu nijak 

0 x
Do konce roku fungoval ten jejich cloud, ale už nějaký čas jsem se tam nemohl dostat, tak jsem se zdravě naštval a zřídil vlastní cloud založený na mini servříku a na Ubuntu. A určitě potřebuješ ten jejich soft, je jedno kde běží, ale musí běžet hlavně proto, aby se někde mohli ukládat data, protože samotný mFi port nic neukládá. i4wifi nějaký čas nabízeli miniPC s již předinstalovaným softem, ale neosvědčilo se to a tak s tím přestali. V zásadě ale stačí jakékoli PC, které je nepřetržitě v provozu.
0 x
shooter píše:at dělám co dělam ten jejich soft mě pouze najde mfi a hodí mě to do prohlížeče a tam CS nenajdu nijak
Ještě je potřeba v tom mFi nastavit na příslušném portu, kde je to čidlo CS připojeno, že se jedná o něj a dát mu nějaký název.
- Přílohy
-
- mFi nastaveni portu.png (59.82 KiB) Zobrazeno 3636 x
0 x
Ahoj mám s tím také problém. mFi nainstalované, přidané CS čidlo. Čidlo mám v rozvaděči ,klešťákem změřím že teče 1A ale v mFi nevidím žádný hodnoty. Co dělám špatně?
0 x
Topler píše:Ahoj mám s tím také problém. mFi nainstalované, přidané CS čidlo. Čidlo mám v rozvaděči ,klešťákem změřím že teče 1A ale v mFi nevidím žádný hodnoty. Co dělám špatně?
maj pravdu jde to pouze v utilitce co běží na pc po par restartech alikace se to rozjelo ale cinknul jsem si 12voltama o analog a mfi zasmradlo a asi jede ani ethn port na měření na cs takže moje mfi je ko
0 x
- midnight_man
ef píše:Však si to nainstaluj na svůj PC. Žádný snmp to nemá.
ako dostavate udaj spotreby? prepocitavate prud s napatim?
0 x
Spotřebu dostaneš jen přes zásuvku. Ten klešťák měří jen proud a nezobrazí ti součet za období
. Taky jsem si původně myslel že to tak půjde - bohužel.

0 x
- midnight_man
A k cemu to v realu pouzivate? Apcka maji vyrazne promenlivou spotrebu podle poctu useru?
0 x