❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB2011 - zasekávání portů 1-5

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
tom-tom

Re: RB2011 - zasekávání portů 1-5

Příspěvekod tom-tom » 11 years ago

RB2011L, v5.20 bridge 8,9,10 - 50d po poslední bouřce.
0 x
T-T

Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 11 years ago

Tak se mi objevil jinej problem u tohodle modelu. ZAsakavají se u nej MAC adresy v ARP tabulce, takže když třeba vyměníte RB co je přímo za ním tak Vám na něj najednou nejde ping i když data přes nějk protejkaj tak jak mají.
0 x
Bývalý ISP...

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

to bych ale rek je tak nejak obecna funkce/nefunkce MT - alespon ja sem se s tim setkal take a urcite to nebylo u 2011 - ono se to po chvili vzpamatuje, ale nejaky cas to trva...
0 x
Jan Ptáček

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 11 years ago

Tak ta chvíle mi třeba trvala od minulé středy. Až dneska jsem si všiml že je chyba v ARP tak jsem ručně smazal starej záznam a je to OK. mam tam MK v6.5
0 x
Bývalý ISP...

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

tak tak dlouho zas nee - u me to trva v ramci nekolika minut...
0 x
Jan Ptáček

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 11 years ago

cus chlapi jak je to s tim zasekavanim portu třeba ve V 6.7 už to je vše pořešené a OK ?
dělá V8m to při jakých přenosech ? já mam na síti dva RB2011 jina šarže a nikdy se mi nevysrali..... ale mě tam teče cca do 40Mbit...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

honzam

Příspěvekod honzam » 11 years ago

Jak vidíš podle data příspěvků - toto se řešilo v listopadu 2013. Od té doby klid. Řešila to myslím nějaká verze 6.1. Od té doby nikdy zásek
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

mam je na par mistech i u sebe doma, paradoxne u me tece spickove nejvic dat, oklo 60Mbit, jinde 10-30, Ros 6.1 nebo 6.4 a zatim oká...snad to vydrzi. Kde sem tomu neveril sem dal 750G/951G radeji.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))