Po neúspěšném downgrade z 6.5 na 5.26 je RB v neustálém restartu - ether boot/routerboot configuration. U prvního RB2011 proběhlo vše ok, u nově koupených, ta 5.26 nejde dostat - z půlky nefunkční - je to nějaká změna oproti kusům cca rok zpět?
Na netinstall se to nechytá.
Díky za jakékoli info
Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Jak oživit RB2011UiAS-2HnD-in
Skus to přes konzoli. Je zezádu.
5.26 není podporovaná pro nové kusy (mají v názvu i)
5.26 není podporovaná pro nové kusy (mají v názvu i)
0 x
Ok, jakým kabelem prosím tě. Příp zapojení toho kabelu ..
Dík
Dík
0 x
Dík za info
Ten kabel mám, ale to má dva seriál konce, a v rb2011 je to v rj45, tak proto by bodlo to zapojení nebo typ na redukci rj45-com
Ten kabel mám, ale to má dva seriál konce, a v rb2011 je to v rj45, tak proto by bodlo to zapojení nebo typ na redukci rj45-com
0 x
Už jsem to snad našel. Zítra zkusím . Dík za pomoc
0 x
tiez sa mi stalo nieco podobne vyzera to byt nejaka chyba 2011. Ja som to vyriesil reklamaciou lebo to bolo cerstve zaradenie takze dodavatel ani nepipol a dal mi hned druhe, ale ked sa ti to podari urcite napsi postup ako si to rozchodil do buducna sa to urcite zide....
ale inak na tie 2011 som uz prehodil 6,7 ta 5,26 tam robi aj tak nejake somariny a tomu mikrotiku niekedy drbalo nedalo sa do neho dosta a podobne a po prechode na 6,7 uz je na bode a zatial bez problemov.... preco nechces 6,7???
ale inak na tie 2011 som uz prehodil 6,7 ta 5,26 tam robi aj tak nejake somariny a tomu mikrotiku niekedy drbalo nedalo sa do neho dosta a podobne a po prechode na 6,7 uz je na bode a zatial bez problemov.... preco nechces 6,7???
0 x
Měl jsem problém s ovpn, a při 5.26 se to zlepšilo, svagrovi zase odpojuje 6.7 ip kamery, tak jsem to zkusil jako u mně a prásk.
Teď jsem přišel na to že ve svém mám 5 bad bloků, byla před tím plná storage, to opravila preinstalace přes netinstall, špatné bloky zůstaly. Občas přestane fungovat wifina, pomůže vypnout a zapnout interface, občas se zasekne celý. Poslu jej na reklamacku.
A ten nový jsem umrtvil viz výše. Prosto teď pořád sháním to zapojení z 232 na rj - zatím bez úspěchu
Teď jsem přišel na to že ve svém mám 5 bad bloků, byla před tím plná storage, to opravila preinstalace přes netinstall, špatné bloky zůstaly. Občas přestane fungovat wifina, pomůže vypnout a zapnout interface, občas se zasekne celý. Poslu jej na reklamacku.
A ten nový jsem umrtvil viz výše. Prosto teď pořád sháním to zapojení z 232 na rj - zatím bez úspěchu
0 x
zkoušel jsi google?

http://www.allpinouts.org/index.php/Cis ... to_DB9_Pin
Nebo si ho někde kup už hotovej
http://www.amazon.com/Cisco-Console-Cab ... B000GL3MOY
http://www.allpinouts.org/index.php/Cis ... to_DB9_Pin
Nebo si ho někde kup už hotovej
http://www.amazon.com/Cisco-Console-Cab ... B000GL3MOY
- Přílohy
-
- db9_yost_dte.png (2.02 KiB) Zobrazeno 3732 x
0 x
to nemá tlačítko na přepnutí do netinstalu?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Jediné tlačítko je schované na reset a klasický reset na tišťáku.
Ten kabel, zkusím dle schématu a uvidom, zda se to chytne.
Díky za reakce
Ten kabel, zkusím dle schématu a uvidom, zda se to chytne.
Díky za reakce
0 x
no, a v manualu máš napsáno jak přepnout boot do netinstalu bez kabelu. Jak prosté. Všechny nový RBčka to tak mají.
0 x
Ok, když držím reset, zapnu rb a mám zaplý netinstall, tak nic , pořád nekonečný restart. Asi problém, v tom že to nemá ip adresu. Nebo dělám něco špatně?
0 x
zmáčkneš tlačítko, zapneš napájení a furt držíš. Pak začne vepředu blikat ledka tak furt držíš dokud nepřestane. Až přestane tak pustíš a ono si to na ether1 spustí netinstall. Takže si ho předtim pust v PC a nastavat v Net booting nějakou IP z tvého rozsahu co je PC a zatrhni boot server enabled. Pak proveď to s tim RBčkem a měl by se ti do pár sekund ukázat v netinstalu ale může to taky trvat. Musí to stahnout image a spustit. Jinak taky záleží jakej netinstall použiješ. Pro tyhle nový rbčka bych raději použil ten nejnovější aktuálně z verze v6.7 případně poslední z v5.26.
0 x
Kabel hotový, a píše to. Kernel not found, netinstall se pořád nechytá, tak zbývá to nahrát přes seriák? Ale jak? Help . Dík
0 x