❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

System\healt "teplota"

Návody a problémy s konfigurací.
riddle

System\healt "teplota"

Příspěvekod riddle » 18 years ago

Zdravim vsechny,
resim jeden mensi problemek snazim se rozchodit v systemu mereni teploty...
ale nejako to neukazuje... existuje nejakej navod jak to rozchodit popripadne funguje tato sluzba i na routrboardech RB532/133/112, WRAP2.C

dikec
0 x

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 18 years ago

riddle píše:Zdravim vsechny,
ale nejako to neukazuje... existuje nejakej navod jak to rozchodit popripadne funguje tato sluzba i na routrboardech RB532/133/112, WRAP2.C

dikec

To by mě taky zajímalo. U PC verze mám v SYSTEM/HEALTH samé nuly u všech teplot, a u napětí CORE. Mám pocit že to umí až verze 3.0 a něco říkal kdosi na školení že to funguje na deskách SuperMicro. Leeonek by mohl poreferovat :-)
0 x

Jiří Staněk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jiří Staněk » 18 years ago

Myslím že už sem to tady někdy řešil, Všechny stávající routerboardy vyjma RB 200 nemají čím měřit teplotu, jestli si dobře vzpomínám tak to umějí wrapy. Co se tyče PC tak sem se setkal s pár inteláckýma deskama typu P3 který to korektně a bez problémů ukazovaly.
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 13 years ago

soucez píše:
riddle píše:Zdravim vsechny,

dikec

To by mě taky zajímalo. U PC verze mám v SYSTEM/HEALTH samé nuly u všech teplot, a u napětí CORE. Mám pocit že to umí až verze 3.0 a něco říkal kdosi na školení že to funguje na deskách SuperMicro. Leeonek by mohl poreferovat :-)

Ahoj,

na Supermicro desce se mi nezobrazuje teplota. Deska to je X7SPA-HF-D525, verze MT 5,7. Umí to zobrazit vůbec nějaká deska?

Díky
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 13 years ago

předpokládám, že ne.. dle mě pouze na RB
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

umí, koukni na wikinu jestli tam je podporovanej HW. Občas je potřeba to přes terminal zapnout a pak to po rebootu funguje.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků