Zdravim vsechny,
resim jeden mensi problemek snazim se rozchodit v systemu mereni teploty...
ale nejako to neukazuje... existuje nejakej navod jak to rozchodit popripadne funguje tato sluzba i na routrboardech RB532/133/112, WRAP2.C
dikec
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
System\healt "teplota"
riddle píše:Zdravim vsechny,
ale nejako to neukazuje... existuje nejakej navod jak to rozchodit popripadne funguje tato sluzba i na routrboardech RB532/133/112, WRAP2.C
dikec
To by mě taky zajímalo. U PC verze mám v SYSTEM/HEALTH samé nuly u všech teplot, a u napětí CORE. Mám pocit že to umí až verze 3.0 a něco říkal kdosi na školení že to funguje na deskách SuperMicro. Leeonek by mohl poreferovat

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
soucez píše:riddle píše:Zdravim vsechny,
dikec
To by mě taky zajímalo. U PC verze mám v SYSTEM/HEALTH samé nuly u všech teplot, a u napětí CORE. Mám pocit že to umí až verze 3.0 a něco říkal kdosi na školení že to funguje na deskách SuperMicro. Leeonek by mohl poreferovat
Ahoj,
na Supermicro desce se mi nezobrazuje teplota. Deska to je X7SPA-HF-D525, verze MT 5,7. Umí to zobrazit vůbec nějaká deska?
Díky
0 x
umí, koukni na wikinu jestli tam je podporovanej HW. Občas je potřeba to přes terminal zapnout a pak to po rebootu funguje.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků