❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Věcná břemena v roce 2012
Pokud to někomu pomůže tak můj přehled je zatím následující:
Rtyně v Podkrkonoší 20 - 100.- Kč
Předměřice nad Labem 20.- Kč
Vysoká nad Labem 350.- Kč
Edit:
Býšť 10,-Kč
Rtyně v Podkrkonoší 20 - 100.- Kč
Předměřice nad Labem 20.- Kč
Vysoká nad Labem 350.- Kč
Edit:
Býšť 10,-Kč
Naposledy upravil(a) helapc dne 22 Aug 2015 20:34, celkem upraveno 1 x.
0 x
Otevřu znovu tohle téma ať se nezakládá nový. ČEZ má ve smlouvách paušálně 1000,-Kč za věcné břemeno ať je přípojka libovolně dlouhá. V případě který byl u nás to bylo 400m. Obce ty smlouvy většinou ani nečtou a automaticky podepíšou. To jsou pak ale dvě ceny za tu samou věc. Máte někdo podobné zkušenosti i ve městě?
0 x
A jedná se opravdu o novou přípojku ? Za 1000 je podle mě přílož nebo oprava stávající sítě ale nesmí se změnit charakter sítě tzv k silovině nesmíš přihodit data atd
0 x
Lukáš Sajdl
„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“
Jedna se u pripojku k novym parcelam, do dnesniho dne tam nikdy nic nestalo. Dopadlo to tak ze musely zaplatit 20kc/m jako ja. Zarazi me ta drzost a predstava ze jim to nekde projde
0 x
Hela, poptal jsme pár lidí a zřejmě máš pravdu. Čez toto zkouší z pozice síly a většinou mu to vychází. Boužel ti to nikdo na papír nedá a do očí ti to taky neřekne 

0 x
Lukáš Sajdl
Dnes jsem řešil Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Omlouvám se mladistvou naivitu všem co už měli tu čest. Na vesnici jsou Vám schopni napařit 500.-Kč/m. Úřednice mi s úsměvem řekla, že přitvrdili.
0 x