Tak jsem z Levi objednal normálka RB532 a spozoroval jsem následující odlišnosti od normálu:
1) má to pípák (piezo měnič) pípá při najíždění RouterOS a asi se s tím dá zaměřovat signál? To nevím?
2) CPU jede 399MHz
Za stejný peníze pochopitelně. je to přetaktované z výroby či co?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB532 na 400MHz
RB532 na 400MHz
0 x
soucez píše:Tak jsem z Levi objednal normálka RB532 a spozoroval jsem následující odlišnosti od normálu:
1) má to pípák (piezo měnič) pípá při najíždění RouterOS a asi se s tím dá zaměřovat signál? To nevím?
2) CPU jede 399MHz
Za stejný peníze pochopitelně. je to přetaktované z výroby či co?
No tak tos dostal ten můj kousek, já soi objednal RB532A a došel mi taktovaný na 266

pípák má každý

0 x
RAket píše:soucez píše:level píše:starsi serie pipak nemely a jsou tam jinak jumpery na prepinani napajeni
Tak tak, nikdy na RB532 jsem pípák neměl. Je to nějaká nová série se silnějším CPU.
tahle revize je venku už dlouho..jemnuje s 532r5
Tak to sem měl asi dlouho štěstí na tuto revizi, jinak to že pípá je k ničemu, ale aspoň víš že to naběhlo

0 x
Leeonek píše:RAket píše:soucez píše:level píše:starsi serie pipak nemely a jsou tam jinak jumpery na prepinani napajeni
Tak tak, nikdy na RB532 jsem pípák neměl. Je to nějaká nová série se silnějším CPU.
nějaké zaměřování protistanice, nevím...
kdyz das obe radia do modu alignment only, melo by to pipat

0 x
net.work píše:Leeonek píše:RAket píše:soucez píše:level píše:starsi serie pipak nemely a jsou tam jinak jumpery na prepinani napajeni
kdyz das obe radia do modu alignment only, melo by to pipat![]()
jj, no ale stejne to delame tak ze jeden sedi u pc a pres ten alignment sleduje hodnoty a rika je pres vysilacku tomu co je na strechu. Vysilacky jsou dneska (takove ty obyc) otazka par stovek

0 x
pepulis píše:net.work píše:Leeonek píše:RAket píše:soucez píše:level píše:starsi serie pipak nemely a jsou tam jinak jumpery na prepinani napajeni
kdyz das obe radia do modu alignment only, melo by to pipat![]()
jj, no ale stejne to delame tak ze jeden sedi u pc a pres ten alignment sleduje hodnoty a rika je pres vysilacku tomu co je na strechu. Vysilacky jsou dneska (takove ty obyc) otazka par stovek
To jo no.. ted prave taky jdu kaufnout nejake nove

0 x