❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Aku vrtačka s příklepem?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
David2006

Re: Aku vrtačka s příklepem?

Příspěvekod David2006 » 11 years ago

Viktor Novotný píše:1.9 J na pneumatice pro BHR241 a 1.8J pro tvoji boshku :) ... moje stoji v sade s dalsima 12tis .. tvoje 13tis sama ..

Stejně si prodělal....za podobné peníze sem pořídil ještě k tomu tu ruční 18V příklepku de facto zadara se sadou vrtáků :wink: :lol: . Takže to žes to přeplatil bych tu moc nerozmazával :mrgreen: .

Opět to vidím na toho Einhella za 850Kč :D .
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

tomu asi nerozumim, ale jak myslis ... ty mas vzdy neco super .. me tri nastroje za 12tis prijdou v klidu
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

koupili jsme jí před lety za 20 tisíc. Ono i teď se dá koupit za míň než 13 tisíc ale záleží na shopu... parchanti. Nicméně po zkušenosti z těmito typy nástrojů už normální vrtačku s příklepem do ruky neberu :-) protože by mi to zlámalo pracky :-D

viktor: jakto pneumatický, to si jako dělá vzduch samo? nikde jsem nenašel že je pneumatický.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 11 years ago

hapi píše:jo tak to je v pohodě, ale mám radši něco ve stylu vratačky a ne aku šroubováku bez SDSky :-) http://www.bosch-professional.com/cz/cs ... 226-ocs-p/

Proto ma Makita vymene hlavy, jak sds, tak rychlosklicidlo. Pokud mas od makity jakoukoliv vrtacku, tak na lepsich aku to proste vymenis.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

to je dobrý vědět. My do SDS hlavy zasadíme normální rychlosklíčidlo takže to jde takhle vyřešit.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

mpcz

Příspěvekod mpcz » 11 years ago

hapi píše:jo tak to je v pohodě, ale mám radši něco ve stylu vratačky a ne aku šroubováku bez SDSky :-) http://www.bosch-professional.com/cz/cs ... 226-ocs-p/

Zdravím,
ano, tuhle vrtačku jsem již odzkoušel, resp. její předchůdkyni. Mohu vřele doporučit, proletí betonovou zdí i půl metru jako nic. Výdrž AKU neuvěřitelná. Spokojenost. Jinou jsem neměl možnost zkoušet, kromě jedné z OBI s NICD. Tak to samozřejmě ne, NICD už nikdy.
Adaptér na normální vrtáky do dřeva k hlavě SDS mám, dá se použít, trošku ale vangluje a je to i celé dost dlouhý "vláček". Škoda, že ještě nikdo nevymyslel (třeba už ano) univerzální sklíčidlo na SDS i normální válcové vrtáky. To bych určitě uvítal.
mpcz, 03/12/2013
0 x

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 11 years ago

ja jsem poslech viktora už před lety a po cca roce používání koupil druhou sadu... máme tudíž ve firmě dvě a šlapou exklusivně jako hodinky.... dopytle nebo už máme 3 ? já už si ani nejsem jistej.. :D každopádně tahle sada makita nářadí je fakt super a doporučuju k tomu i přikoupit akuflexu.. nemá sice moc síly ale pro tyhle naše šolichy k nezaplacení....
aby bylo jasno bavíme se o této sadě

http://sady-naradi.heureka.cz/makita-dk1890/
a jako za 11k mít dvě vrtačky a svítilnu, která se taky velmi často hodí.... unikátní
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Makita BHR241RFE odvrtala toho už opravdu hodně a za sebe můžu říct že je to opravdu povedený stroj. Jenom bych vytknul trochu větší vůli v uchycení baterky a hlučnou nabíječku, kde běží ventiáltor. Jinak perfektní stroj s dobrou výdrží.
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 11 years ago

telleke píše:Makita BHR241RFE odvrtala toho už opravdu hodně a za sebe můžu říct že je to opravdu povedený stroj. Jenom bych vytknul trochu větší vůli v uchycení baterky a hlučnou nabíječku, kde běží ventiáltor. Jinak perfektní stroj s dobrou výdrží.

Výborná je melodie při ukončení nabíjení :-D

Jinak za mě - 1*.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

me to teda nehraje zadnou melodii :O mam ve sklade 4 nabijecky .. a nic jsem teda neslisel :O
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

To máš asi nějaký echt model, protože já si taky nevšiml, že by nabíječka vydávala něco jiného než zzzzzzzzzzzzz od ventilátoru :lol: Ale je pravdou, že si nevzpomínám, jestli jsem byl někdy poblíž nabíječky, když ukončila nabíjení ;-)
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 11 years ago

Tak to asi natočím zítra v práci :D Nějak jste mě znejistili!
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

ssnakess

Příspěvekod ssnakess » 11 years ago

soooc píše:Tak to asi natočím zítra v práci :D Nějak jste mě znejistili!

Natoč to prosím :) V manuálu taky psali, že po dokončení nabíjení bude melodie, ale nic jsem neslyšel.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 11 years ago

já v ním mám ventilátor hlučnej jak kráva a po dokončení nabíjení vždycky pípla, až loni touhle dobou začala hrát nějakou vánoční melodii a už ji to nepustilo, zní to jak když zvoní stará dobrá 5110 :lol:
0 x

ssnakess

Příspěvekod ssnakess » 11 years ago

Nemáte někdo nepotřebný box systainer od vrtačky makity?

Obrázek
0 x