❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nulový upload s AirCA 8 :(
Nulový upload s AirCA 8 :(
Mám několik připojených klientů na větší vzdálenost (5km) z sektorových 5GHz antén. Někteří klienti mají RB133C a někteří AirCu8. Ti s AirCami mají hrozný problém s uploadem. Nevíte čím by to mohlo být? ACK?
0 x
Chrysler píše:Mám několik připojených klientů na větší vzdálenost (5km) z sektorových 5GHz antén. Někteří klienti mají RB133C a někteří AirCu8. Ti s AirCami mají hrozný problém s uploadem. Nevíte čím by to mohlo být? ACK?
Jakej maji na AP signal ?
0 x
gorila píše:Chrysler píše:od -76 do -84... RB133c nemají žádný problém - fungují skvěle... jde jen o ty AirCy8
Mal som rovnaký problém.Tie AirCA sú použite¾né len ako klient na 2.4 GHz.Mne to ináč nešlo.Skúšal som všetky možné firmware.
Me to s klientskym FW od ovisu a ACK nastavenym podle AP mikrotik funguje, ale je fakt, ze mam 3 kousky, a dal uz nasazuju 133c
0 x
Krabík píše:mam celkem dost AirCa a s Ovis FW neni problem.
počkej počkej, když už jsi to zmínil, nemáš s ovisama nebo aircama problém že když se vytížené apčko jedním z klientů tak na ostatní to jde jak psovi pastva (rozumej - uplně nahouby). Dělá mi to na všech sektorech a stačí když tam je tan ovis jeden a zbytek compexy.
0 x