❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
CLOUD CORE ROUTER (CCR1036)
Re: CLOUD CORE ROUTER (CCR1036)
Route je poriadku.Po cca 20 sec zacne plinulo ping fungovat dalej.
- Přílohy
-
- ping 2.png (18.46 KiB) Zobrazeno 2770 x
0 x
Není to jen chyba CCRka stejné chování jsem zpozoroval mezi RB493G a RB450G (spojené OpenVPN, ROS 6.5). Ale data doputují jak mají a je to na málo důležité lince, tak zatím neřeším.
0 x
Síť není jen internet ...
Chce to verzi 6.2 ta je v pořádku. Verze 6.4, 6.5 se takto chová . Při větší zátěži začnou občas vypadávat pakety, nebo se začnou nahodile zvedat pingi.
0 x
t.kulich píše:Chce to verzi 6.2 ta je v pořádku. Verze 6.4, 6.5 se takto chová . Při větší zátěži začnou občas vypadávat pakety, nebo se začnou nahodile zvedat pingi.
to ako vazne? mam na ccr-ku mikrotik v6.5 a niekedy mam pocit, ze to blbne - stratuje. ale mozno sa mi to len zda a sibe mi...
odkial mas tieto informacie?
ma inak niekto na ccr-ku mikrotik 6.7?
0 x
kuva drát, kdybych to tady půl roku neříkal že to ztrátuje. Teď se tomu divíte.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
mato1 píše:ma inak niekto na ccr-ku mikrotik 6.7?
Máme 3kusy a na všech 6.7. Vše OK
0 x
honzam píše:mato1 píše:ma inak niekto na ccr-ku mikrotik 6.7?
Máme 3kusy a na všech 6.7. Vše OK
ok, dakujem
0 x
Radek Úlehla píše:Shaping pro 4 tis. lidí přes PCQ, firewall asi 50 pravidel, 200 pravidel v NATu, 40 pravidel v manglu, DHCP se 140 networkama, 1500 řádku v routovací tabulce. Nejnižší rychlost v shapingu je 100Mbps.
bolo by mozne dostat demo k nahliadnutiu? zaujima ma presny sposob riesenia shapingu...
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele: