❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Systemy inteligentní domácnosti

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Systemy inteligentní domácnosti

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Mate nekdo zkusenosti s nejakymy konkretnimy systemy , rady kde hledat kvalitni overene komponenty , hlavne mi jde o modularni systemy kde si to muzu poskladat podle sebe ... Na netu se najde dost veci jde mi spis o zkusenosti s necim konkretnim
0 x

Boym

Příspěvekod Boym » 11 years ago

Doma máme Loxone http://www.loxone.com/cscz/start.html a zatím spokojenost
0 x
Martin Pomykal

Dalibor Toman

Příspěvekod Dalibor Toman » 11 years ago

mam doma moduly Inels - ale jen na rizeni zaluzii. Vim o baraku, kde je se stejnym systemem ovladane i osvetleni a pod. A funguje bez problemu
0 x

reset

Příspěvekod reset » 11 years ago

o tohle jsem se zatim nezajimal, ale znamy to stavi na zakazku , zajimava vec, ale tech kabelu , bleee , videl jsem to u nej doma v plnem chodu ,
ovladat to zle i pres internet , od stelovani teploty , rozsvecovani , atd atd . , vice mene vsechno
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

lubo

Příspěvekod lubo » 11 years ago

Aktuálně dokončujeme jeden systém KNX.

z cenově dostupných mohu doporučit e-gon od ABB a nebo loxone.

Inels bych vynechal. Pokud to někomu chodí, budiž. nejak to asi funguje, ale vzhledem k tomu, jak to umí (neumí) prezentovat na školení...
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 11 years ago

Vloni jsme dělali Inels s Foxtrotem, 140 světelných obvodů, 34 okruhů topení, GSM modul, po sériáku komunikace s EZS Satel Integra, šlape to suprově, Loxone mám na zkoušku doma, Egon je zoufalost, KNX kladivo na vrabce

Jinak Inelsů máme za sebou asi 16, poprvé v roce 2009, nikdy s tím nebyl žádný problém je bych se vyhnul té jejich řídící jednotce, té nikdo nevidí do hlavy, určitě připlatit cca 5000 za Foxtrot, s ním se s tím dá dělat cokoliv
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Moc diky za navrhy a podnety aspon si delam obraz cemu se vyhnout :)
0 x