❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
rb133c
raven-il píše:Fakt ?? Hmm, no ja tam rovnou sypu 3.0b takze jsem se poradne nepodival...
včera jsem to poprvé testoval a ten procák je fakt naprd, hodil sem maškarádu a víc jak 13Mbit to nedalo, žádné jiné pravidlo, nic, výkon na 100 procentech. Kupodivu i při tomto vytížení pingy přes to procházeli uplně v pohodě což se třeba o wrapu se staros rozhodně říct nedá.
0 x
HoT píše:Mate nekdo link na opravdu funkcni a vyzkousenou verzi 3.0?? ja sem teda jednu uz driv zkousel a nejak se to sesypalo. Tak pokud nekdo mate nejakou dobu v provozu 3.0 betu a slape tak sem pls hodte link nebo presne oznaceni verze. dikec
Provozuju na 133c 3.0b6 a 3.0b7 akorat se mi zda, ze ta 3.0b6 byla lepsi, provozuju to v modi klient pseudobridge
0 x
HoT píše:Mate nekdo link na opravdu funkcni a vyzkousenou verzi 3.0?? ja sem teda jednu uz driv zkousel a nejak se to sesypalo. Tak pokud nekdo mate nejakou dobu v provozu 3.0 betu a slape tak sem pls hodte link nebo presne oznaceni verze. dikec
Link sice nemám, ale opravdu funkční verzi 3.0beta asi nenajdeš...
nejlíp mi fungovala verze 3.0beta5, ale nemá zapnutý Qeue. veze 3.0beta6 se sekla hned na začátku spuštění a verze 3.0beta7 zas ořezala celkový průtok na 300kbit/s....
takže s tou funkční betou bych to neviděl růžově

(když už, tak dávám 3.0beta5)
0 x
xsomik píše:zdravim, má tedy level3 (tedy rb133c) možnost provozu v řežimu AP?
Ne, level 3 nema ani v beta 3.0 moznost provozu jako AP
0 x
raven-il píše:xsomik píše:zdravim, má tedy level3 (tedy rb133c) možnost provozu v řežimu AP?
tedy vyuziti je jen k pripojeni klienta ci z nich udelat bridge,
coz je tedy skoda, protoze je vetsi verzi nevyuziji.
ale rad by jsem tedy vedel - u bridge mohu spojit 2strany nebo i vice? to by jsem totiz zas rekl ze je WDS, ale asi jsem to vse smichal dohromady

0 x
xsomik píše:raven-il píše:xsomik píše:zdravim, má tedy level3 (tedy rb133c) možnost provozu v řežimu AP?
tedy vyuziti je jen k pripojeni klienta ci z nich udelat bridge,
coz je tedy skoda, protoze je vetsi verzi nevyuziji.
ale rad by jsem tedy vedel - u bridge mohu spojit 2strany nebo i vice? to by jsem totiz zas rekl ze je WDS, ale asi jsem to vse smichal dohromady
U mikrotiku se pridaveji WDSky jako virtualni rozhrani, takze kdyz chces vic vds na jedenbod potrebujes AP Bridge mod - coz je ono ap, ktery ta L3 licence neumi.
0 x
ahojte, som v tomto smere zaciatocnik a mam mozno trapny problem, kupil som si RB133 sL4 a neviem ho spojazdnit, horsie je ze vsade uvadzaju ako sa co nastavuje ale o prvom spusteni a nakonfigurovani nikde nic, mam aj aplikaciuu winboxx pomocou ktorej sa do RB potom dostanem ale najskor treba RB pripojit cez RS232 a nakonfigurovat cez konzolu - ale ako? cez aku konzolu? je niekde na neakych webka nieco o tom popisane? lebo to nikde nemozem najst
prosim pomooooooooc
vopred mooooc dakujem
prosim pomooooooooc
vopred mooooc dakujem
0 x