❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Banka bez poplatku za prichozi platby ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: Banka bez poplatku za prichozi platby ?

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Viktore ta profibanka je aplikace primo v pc a stahuje ti to trasakce primo do pc, nelezes tam na ten jejich priblblej web, musel si na to tenkrat udelat dodatek ke smlouve , udelali mi kartu a dali ctecku k pcku , ma to vice moznosti zpracovani archivace davky prikazu atd ... za tech par stovek mesicen se mi to vyplati ... udelal sem si to kvuli ispadminu kdysi pred lety bo se mi nechtelo denne stahovat trasakce do ispadmina .... na tej normalni www bance se tenkrate archivovali transakce tusim ze jen tri mesice a pak si mel smulu nevim jak je to ted ... tady to mam ulozeny za celou dobu a muzu si v klidku filtrovat exportovat atd ....
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 11 years ago

Balíček mám na prvních 100 transakcí zdarma pak 2,-Kč/transakce, ale to neberu.
Naposledy upravil(a) helapc dne 18 Oct 2013 20:00, celkem upraveno 1 x.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

pekne, na to se optam v kb :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

helapc píše:Balíček mám na prvních 100 transakcí zdarma pak 2,-Kč/transakce, ale to neberu.

snazi se jak muzou ... ale mohly by vice :D
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

helapc píše:Balíček mám na prvních 100 transakcí zdarma pak 2,-Kč/transakce, ale to neberu.

tohle sem mel kdysi taky 100 transakci a pak zpoplatneno , tenkrate jeste snad 5Kc :cry: ale sotva otevreli dve noby bankz u nas pobozky zabehl sem prinesl jejich nabidky placnul jim to na stul a hle ledy se hnuly ... sice to musela resit az reditelka pobocky nekde pomalu na kraji ale pochopily ze je pro ne vyhodnejsi kdyz ty penize pres ne protecou nez kdyz neprotecou vubec ....
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

tak to u nas jeste nepochopily ... reditelka byla take kdesi .. ale pak prisla a placla nabidku ktera neni tak zajimava
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

No jo zmenit banku je jednoduchy ...ALE presvedcit klienty ab yplatily jinam to je VELKEJ problem :(
0 x

kraljan

Příspěvekod kraljan » 11 years ago

A k cemu potrebujes Viktore v dnesni dobe tzv. Profibanku? Podle toho co o tom vim, tak jedina zmena je v tom, ze si spoustis aplikaci primo v PC, ktera nejak komunikuje s bankou a ma vse ulozene lokalne. Lokalne ulozena data je mozna sice hezka vec, ale na co, kdyz mam vse c potrebuji stejne ulozene v ucetnictvi.
U KB se da zaridit sluzba primy kanal, ktera se da spoustet v cmdline rezimu, kdy nacte vypis z KB plne automaticky a ulozi jej do souboru. Ten soubor se pak jen importuje do ucetnictvi. Tohle je podle me podstatne zajimavejsi vlastnost, protoze nic nemusis rucne delat a informace o prichozich platbach se mohou automaticky natahovat do ucetnictvi nebo do informacniho systemu a automaticky parovat s predpisy plateb zakazniku a pripadne resit blokace neplaticu apod. Navic se za to nic navic neplati proti te zminene aplikaci.
Viktor Novotný píše:pekne, na to se optam v kb :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

kraljan --- nejdriv tu profibanku odzkousej a pak porovnavej ... mam na soukrtomym uctu mojebnaka a firemni profibanka a je to znatelnej rozdil nejen v tom lokalnim ulozeni ......
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 11 years ago

ppp76 píše:No jo zmenit banku je jednoduchy ...ALE presvedcit klienty ab yplatily jinam to je VELKEJ problem :(

Zdravím,
zrušil jsem kvůli poplatkům RB banku a mám FIO. Nevím, co je u nás jiného, ale s přechodem nebyl žádný problém.
Přechod trval dva kvartály a je po problému. FA odesílám automatem emailem a současně přidám výrazné upozornění na změnu banky.
mpcz, 21.10.2013
0 x

helapc

U KB jsem se dostal nejdál sem: "projednala jsem Vaši žádost o paušální poplatek na firemním účtu se svým nadřízeným. Bohužel opravdu paušální cenové programy v segmentu podnikatelů neposkytujeme.
Námi navrhované řešení, které bude potřeba v případě, že ho budete akceptovat, ještě schválit ředitelem pobočky, je zrušení stávajícího balíčku transakcí (100 transakcí za 329 Kč) a nastavení ceny 1,50 Kč za každou transakci + cena za vedení účtu 169 Kč. Je mi líto, že nemohu v plné rozsahu vyhovět Vaší žádosti. "
Kejvnu na to a založím ještě účet u jiný banky bez poplatků.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Poskytujou ... keceaj ... jen se na ne musi pritlacit ! sem zarnym prikladem ze to jde :)
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 11 years ago

mpcz píše:
ppp76 píše:No jo zmenit banku je jednoduchy ...ALE presvedcit klienty ab yplatily jinam to je VELKEJ problem :(

Zdravím,
zrušil jsem kvůli poplatkům RB banku a mám FIO. Nevím, co je u nás jiného, ale s "přeučením" klientů na jinou banku nebyl absolutně žádný problém.
Přechod trval dva kvartály, kdy jela "stará" banka s nehoráznými poplatky a nová s "NULOU" a je po problému. FA odesílám automatem emailem
a současně přidám výrazné upozornění na změnu banky.
Ani jeden klient se kvůli změně nerozčiloval.
mpcz, 21.10.2013
0 x

helapc

Můžeš poskytnout informaci o kterou jde pobočku? Omlátím to babě o hlavu.

ppp76 píše:Poskytujou ... keceaj ... jen se na ne musi pritlacit ! sem zarnym prikladem ze to jde :)
0 x