❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Banka bez poplatku za prichozi platby ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: Banka bez poplatku za prichozi platby ?

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 11 years ago

to je male negativum oproti tolkym pozitivam....ale samozrejme mali by to zrusit...a do zakona zaviest ked chce urad nieco nech si to zaplati...obzvlast taki zlodeji ako exekutori co pekne ryzuju
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 11 years ago

Další "malé" negativum je, že cokoli co potřebujete zařídit na bance, aby si člověk vzal den volno. Všechno tam neuvěřitelně dlouho trvá, a kvůli každé blbosti potřebujou podepsat tunu papírů. Když mě říkal známý, že má hrůzu když potřebuje vyřídit platební kartu, něco změnit, nebo jen vložení blbé hotovosti, nevěřil jsem mu to. Teď jsme byli zakládat účet u Fio a bylo to opravdu na hodinu, podepsaný papír potřebuješ pomalu i na to, abys tam mohl sedět, a čekat až na tebe přijde řada.
Prostě založit, a doufat, že už tam nikdy nebudeš muset.
0 x

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 11 years ago

to Leeonek: S vkladem nemám sebemenší problém. Jednou se teda stalo, že tam byli tři lidi tak jsem si sed a počkal, ale v 99% jdu rovnou na tu pokladni "přepážku" (= stůl jak každý jiný :-) ).

Jinak založení byla groteska to je fakt, až mě to vystrašilo, jestli děláme dobře.... :twisted: ale teď už si to chválím

Leeonek píše:Prostě založit, a doufat, že už tam nikdy nebudeš muset.
+1
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

OFF

Příspěvekod OFF » 11 years ago

Tak to musím nesouhlasit. V letošním roce jsem byl u zakládání firemního účtu, pak jsem si zakládal osobní, žádal o kartu, několikrát vkládal hotovost a vždy jsem byl velmi spokojený s obsluhou i časem tam stráveným. Třeba vklad v porovnání s KB je až neskutečně rychlý a pohodlný.
Spíš to vypadá na nějakou zakletou pobočku? Já mám zkušenost jen s hradeckou.
0 x

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 11 years ago

Jo určitě záleží kdo sedí za přepážkou, my jsme chytli zrovna nějakého mladíčka okolo 18let co to ještě neměl moc zmáklé
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Cca 2 měsíce zpět jsem zakládal osobní účet u FIO. Založení účtu trvalo přesně 120 minut a to jsem si ještě pročítal co vlastně podepisuji :-) Vkládání peněz otázka okamžiku. Pobočka Sokolov v pohodě...
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Tak KB aspon u nas jde nejak do sebe krom toho ze mi kazdej mesic pres nejaky moje odmeny pripisuje 100 kc mi zrusily i poplatek za vedeni uctu v hodnote 169 kc takze mi zustal pouze poplatek za profibanku coz jim klidne dam protoze proti tej priblblej obycejnej www bance mi to desne usnadnuje zivot a nejakej par stovek za balicek trasakci .... takze z puvodnich nekolika tisic poplatku pred cca dvema lety sem se dostal pod petikilo :) plus soukromej ucet taky zadara :wink: konkurence jim prospela :!:
0 x

helapc

Příspěvekod helapc » 11 years ago

A příchozí platby máš u KB řešený jak? Teď snima jednám a zatím mi slevily ze 4 na 2 Kč/platba. O paušálu nechtěj ani slyšet. Dal jsem jim do 23.10 ultimátum a pak to fakt začnu převádět jinam.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

ppp76 píše:Tak KB aspon u nas jde nejak do sebe krom toho ze mi kazdej mesic pres nejaky moje odmeny pripisuje 100 kc mi zrusily i poplatek za vedeni uctu v hodnote 169 kc takze mi zustal pouze poplatek za profibanku coz jim klidne dam protoze proti tej priblblej obycejnej www bance mi to desne usnadnuje zivot a nejakej par stovek za balicek trasakci .... takze z puvodnich nekolika tisic poplatku pred cca dvema lety sem se dostal pod petikilo :) plus soukromej ucet taky zadara :wink: konkurence jim prospela :!:

jaka profi banka ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

helapc

To je jen software na spravu uctu, oproti mojebanka to ma vic moznosti.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

kde to najdu ?, jsem klient kb
0 x
- programming
- development
- education

helapc

Ja vim :) Je to zpoplatneny musis uzavrit dodatek smlouvy. Osobne se bez toho obejdu, ale neni to spatny
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

a co je tam jine oproti klasicke mojebanka ?
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

helapc píše:A příchozí platby máš u KB řešený jak? Teď snima jednám a zatím mi slevily ze 4 na 2 Kč/platba. O paušálu nechtěj ani slyšet. Dal jsem jim do 23.10 ultimátum a pak to fakt začnu převádět jinam.

mam nejakej balicek transakci za pausal a v tom mam prichozi i odchozi platby ale musel sem si ho tam vymoct standartne ti ho nedaj .....
0 x