Také bych řekl, že té vodě prostě zabránit nelze. Jen omezit - mikrotrubičkou by už při správné montáži (a s použitím správného materiálu) zatéci nemělo. Ale samotnou trubkou ano, nikdy není jasné, kde je druhý konec. Jestli je to celé vodotěsné.
Kromě toho - málokteré komory jsou vodotěsné samy o sobě. Nemají totiž dno ... aby voda odtékala.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
V zemi? 

ppp76 píše:Nejlepsi izolace je dira
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
V jakemkoliv rozvadeci pokud to ma kam odtect ... v ty zemi je to dikustabilni .... zalezi na porvedeni privodu , pokdu je vyustena cela trubka primo do rozvadece tak je lepsi mit v nem diru aby pripadnej kondenzat mel kam odtect ....
0 x
Bych to radši ukončil ... tomuhle by nepomohlo nic, snad leda elektrický vysoušeč. Prostě tam byla voda průtoková, ne kondenzovaná. A je tam 230V ...
ppp76 píše:... mit v nem diru aby pripadnej kondenzat mel kam odtect ....
0 x
- midnight_man
-
ludvik píše:Bych to radši ukončil ... tomuhle by nepomohlo nic, snad leda elektrický vysoušeč. Prostě tam byla voda průtoková, ne kondenzovaná. A je tam 230V ...ppp76 píše:... mit v nem diru aby pripadnej kondenzat mel kam odtect ....
ještě jedna možnost je, když tam měli 220... plovák a čerpadlo, mohli to pěkně odčerpávat tu vodu, pokud by se zvedla nad určitou hranici

0 x
Nejsem si jisty, jestli uz nebylo... tyhle fotky vypadaji dost podobne 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
v minulém zaměstnání jsem dostal po mém předchůdci něco podobného na starost
to bylo hodin ranžírování 

0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
clovek by neveril, ze kolko toho dokaze vytlacit holub...
radost ist na servis

0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
To se ten holub ze*ral z podoby né
Kolikrát jsem taky nucenej servisovat anteny na kterejch je podobnej dáreček, ale převážně se kluci činěj v centru města kde jich je požehnaně . . .

0 x