❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

DLNA a Thomson TWG850-4

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
lukasdj
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

DLNA a Thomson TWG850-4

Příspěvekod lukasdj » 12 years ago

Cauves,mam jeden problem a resim to uz dlouho. Mam v dedine DOCSIS na tom mame modemy od thomsona. Uvnitr site mam NASko ktere ma privatni IPcku a neni za zadnym NATem. Jde mi o to ze by sem chtel rozbehat DLNA na telkach a pc u klientu co jsou uz za NATem s tim thomsonem. Trapim sa s tim uz dlouho,skousel jsem PortFW ,UPNP ale bez uspechu. Je prosim nekdo takovy moudry a pomohl by? Dikes Lukas
0 x

Dalibor Toman

Příspěvekod Dalibor Toman » 12 years ago

lukasdj píše:Cauves,mam jeden problem a resim to uz dlouho. Mam v dedine DOCSIS na tom mame modemy od thomsona. Uvnitr site mam NASko ktere ma privatni IPcku a neni za zadnym NATem. Jde mi o to ze by sem chtel rozbehat DLNA na telkach a pc u klientu co jsou uz za NATem s tim thomsonem. Trapim sa s tim uz dlouho,skousel jsem PortFW ,UPNP ale bez uspechu. Je prosim nekdo takovy moudry a pomohl by? Dikes Lukas

pokud se nepletu tak DLNA serer posila nejakym multicastem informaci o tom, ze je k dispozici. To skrz NATy asi do tech obyvaku asi nedostanes.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 12 years ago

DLNA (milticast) ti musi podporovat kazde zarizeni v ceste .
pres NAT ho neprovozujeme , ale nemel by to byt zadny problem (rekl bych)
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

lukasdj
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lukasdj » 12 years ago

reset píše:DLNA (milticast) ti musi podporovat kazde zarizeni v ceste .
pres NAT ho neprovozujeme , ale nemel by to byt zadny problem (rekl bych)

Vim ze by to nemel byt problem jen sem koukal na docsis a tam je vse zapnute
0 x