❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jak napajet desku supermicro pomoci zdroje AD155 ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
tomasik

Jak napajet desku supermicro pomoci zdroje AD155 ?

Příspěvekod tomasik » 12 years ago

Zdravim,

mam dotaz a zeptam se zkusenych, jak napajite pomoci zdroje AD155 desky supermico konkretne X9SCi-LN4F+, nechci používat zdroj ATX a cetl jsem zde na foru, ze par z Vas to ma takto resene, ale není me jasne jak to propojit když AD155 nemá vystup ATX konektoru, nebo ma ? Dekuji za nakopnuti. Tomas :-)
0 x

Dalibor Toman

Příspěvekod Dalibor Toman » 12 years ago

tomasik píše:Zdravim,

mam dotaz a zeptam se zkusenych, jak napajite pomoci zdroje AD155 desky supermico konkretne X9SCi-LN4F+, nechci používat zdroj ATX a cetl jsem zde na foru, ze par z Vas to ma takto resene, ale není me jasne jak to propojit když AD155 nemá vystup ATX konektoru, nebo ma ? Dekuji za nakopnuti. Tomas :-)

IMHO jedine rozumne reseni je pouzit 48V PC zdroj a k tomu 48V zdroj s dobijecem se 4ma baterkama v serii.
0 x

tomasik

Příspěvekod tomasik » 12 years ago

nechtel jsem používat zdroj origo co je soucasti 1U case protože jsou moc hlucne, potrebuji to mit nekde kde by mělo byt tišeji, něco jako chodba nad bytama, tim ze nejsem nucen to mit v 1U skrini premyslim tedy asi spise nad kvalitním tichym velkym ATX zdrojem s ucinnosti, ale jak to bude se spotřebou ve skutecnosti, bude ji mit stejnou jako při pouziti origo zdroje supermicro ? Další věc je spolehlivost udroj od supermicro vydrzi asi dele ale ten hluk me trapi. Dekuji
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

kup si gold verzi zdroje od supermicra. Určo tam máš obyč verzi která opravdu hlučná je. Nesetkal sem se se supermicro gold zdrojem že by byl hlučný. V některých případech se u nich i vypínal sám větrák.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků