Noxus28 píše:Tak to ma teda krásne nasralo. HOT-SPOT na všetkých verziách 6.0rc až 6.1rc proste nepodporuje SRC-NAT na inú ver. IP ako prefer. surce v Routes. Musiš tam mať masqueradu ináč dovi doposervem sa s tým 4 dni potom takýto fail
Leeonek píše:To je stejně výborné, tak RB133 není podporovaná platforma na v.6, máme používat v.5 s nedodělanou nv2? To fakt je báječné řešení od Kokotiku...
goblajz píše:Blbost!
petr píše:Jak jsem psal: Opravdu záleží kus od kusu. Možná nejsou všechny HW verze RB133 stejné a v čase se měnily. Při téměř shodné konfiguraci to na některých RB133 běží, na některých sice také, ale hrozně mizerně.
S v.5.16 to běží na všech bez problémů. Mám jich v síti ještě 14, z toho 9 jsou wifi routery (AP), 5 slouží jako station a AP u klientů.
maacher222 píše:Skusal som to nahodit na hlavnu GW co je HP ProLiant DL380 G5 Server 2xNetXtreme II BCM5708 Gigabit Ethernet do teraz tam bezala 5.25 vpohode ale po upgrade na 6.0 system nabehol ale ethernety nenaslo, vyzera to na chybu v ovladacoch pre BCM5708.. ak som dal do serveru dalsiu sietovu kartu do PCIe (realtek) tak nebol problem a bezala aj pod 6.0, takze zaver je downgrade na 5.25..
honzam píše:Dalibor Toman píše:pokud mate nekdo na nejake RB133 nejakou ROS6 (nejlepe 6.0) , muzete zkusit povolit watchdog? Me to po zadani IPcka napise:
failed to enable watchdog timer
Zkoušeno na rb532 a nejde to. Vypadá to na bug
Petr S. píše:honzam píše:Dalibor Toman píše:pokud mate nekdo na nejake RB133 nejakou ROS6 (nejlepe 6.0) , muzete zkusit povolit watchdog? Me to po zadani IPcka napise:
failed to enable watchdog timer
Zkoušeno na rb532 a nejde to. Vypadá to na bug
Vyřešil jsi to nakonec nějak?
Petr S. píše:Nz, tak až se ti ozvou, tak to sem prosím napiš. Mám úplně stejný problém... Díky.