❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Banka bez poplatku za prichozi platby ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
douby
Kontaktovat uživatele:

Re: Banka bez poplatku za prichozi platby ?

Příspěvekod douby » 11 years ago

Taky doporučuji FIO. postupně tam migrujeme. Sice pobočka vypadá spíš jako cestovní kancelář než banka, ale osobně tam chodím jen jednou za měsíc uploadovat :twisted: peníze z kasy...

(Jinak fio ma 0% zhodnocení, což je de facto taky forma poplatku...)
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

Besito

Příspěvekod Besito » 11 years ago

Ahoj,

jak už tu někdo psal - FIO.

Mám podnikatelský a osobní.
U obou je to stejné:
vedení - 0,-
příchozí pl. - 0,-
odchozí pl. - 0,-
trvalý př. - 0,-
inkaso - 0,-

v jakémkoliv množství.

Platím za pojistku karty:
osobní MasterCard - 10Kč
podnikatelský VISA - 25Kč

to jsou jediné poplatky, které platím.

RB mi účtovala 7 Kč za příchozí 5 za odchozí 350 vedení účtu atp... ročně to vyšlo cca na 17 tis.

Jelikož FIO se dost rozšiřuje, tak je to s rychlými platbami lepší a lepší :-)
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

takže fijo ?
mám KB a uhádal jsem vsechno tedy měsíčně na 168jkč ale ty vracej pokud udělám aspon nějakou platbu :D
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 11 years ago

Doslapl jsem si na komercku asi pred dvema roky , donesl sem jim nabidky od konkurence s tim ze dorovnejte nebo koncim ... zacarovali s nejakejma divnejma balickama netusim jak ale ted tam jsou tri ucty dohromady za petikilo a za prichozi ani odchozi uz neplatim nic a i mirne zhodnoceni tam zustalo .... si rychle spocitali ze se jim vypati kdyz jim nejaky to mego protece za mensi poplatek nez kdyz neprotece nic :wink:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

zajimave, asi je to reditel od reditele a lokalita od lokality, ja tady uz jednal na pobocce v Novem Jicine nekolikrat az s reditelkou, ta sice nejake kouzlo udelala, ale zdaleka ne takove jake se tady popisuje ... mozna je fakt cas zacit odklanet i platby za net :(

jdu pohledat kde ma tady fio pobocku

edit : huste, zjistil jsem, ze primo v meste mame v jedne ulicce pobocku, v pondeli tam teda zajdu :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

JJ je to reditel od reditele ... tyhel veci mi pani na prepazce nevyridila musel sem jednat az s reditelkou pobocky a ta si to jest emusela nechat schvalit nekde na okrese ci buh vi kde .... ale zacinali jim migrovat klienti ve velkym pryc tak se uz chytly za rypak ze je neco spatne asi ....
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 11 years ago

To já jsem rovnou založil fio a přelil jsem 80proc klientu na nový účet.Po měsíci mi poprvé!!! volali z čsob (poštovní spořitelna) jestli jsem spokojený a že na mém účtu se prudce snížil příjem... sem jim řekl že 5kč za příchozí platbu jim už dávat nebudu, že nejsem padlej na hlavu abych za těhle podmínek u nich zůstal. Ten dotyčný říkal že něco zkusí na vedení udělat nebo domluvit... od té doby uběhlo čtvrt roku a nikdo se už nezval.... prostě poštovní banka je největší shit co znám a byl jsem asi totálně slepý že jsem se nechal tenkrát ukecat.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

hele to mas tezko, ja pred vice jak deseti lety vlezl do X bank ... skoncil jsem v KB ... no taky si klepu na celo :D
0 x
- programming
- development
- education

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Před pár lety jsme to také řešili ... z nějakých 10-12 tisíc měsíčně jsme z nich vyrazili (z KB) asi 5. A to jen asi na rok ... plus nevýhoda, že si nás pod sebe převedla pobočka v jiném městě, takže místní se o nás starali a měli z toho kulové.

Nakonec jsme do FIO šli ještě v době kampeličky. Trochu strach byl, o tom žádná. Byť pojištění vkladů už tenkrát bylo stejné jako v bankách. Ale litovat se nedá (snad jenom toho, že nám to trvalo tak dlouho). Jenom jsme to kombinovali, KB mělo lepší autorizace, takže příjem do FIO, placení z KB (to už se dalo vydržet). Jenom se nám z FIO nepovedlo vytlačit úvěr. Prý nám nemůžou půjčit, když máme na účtě dostatek ... Takže teď to kombinujeme opět, pro změnu s ČS. A tam je to zážitek, na každém účtu je každý měsíc snad deset položek s nějakými poplatky.

Bohužel úroky skoro nulové, na běžném úplně nula, na spořícím desetina procenta. Kde jsou ty doby, kdy tam byly 2%. Ve spořitelně jsou úroky i na běžném účtu, ale nějak se mi nedaří rychle zjistit kolik. Ale myslím dvě desetiny ... Stejně je to výsměch.

Šli bychom do mBank, jenže to snad ještě ani dnes nemá účty pro právnické osoby. Takže mají od nás velký prd.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Neklepej viktor pred deseti lety nebyly takove moznosti smlouvat jako dnes :mrgreen:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

njn ... ale dnes jim tam davat balik ohromny .. a co z toho mame ? prd .. 2 kacky za prichozi ... no v poctu kolem 14tis plateb ... ha ? ...
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Nejvetsi opruz je pak primet zakazniky aby zacli platti na novej ucet :( znamej takhel konvertoval k fio s nejakejma 500sty zakazniky a trvalo pul roku nez to vsichni pochopily :roll: proto sem rad ze jsem je v kb ukecal :wink: ta predstava vsecky lidi primet aby zacli platiti na novej ucet je udesna ... myslim ze kdyz tam zajdes se slovy kdyz vam moje penize nevonej jinejm zavonej tak se ledy pohnou , s tema trzbama co mas by museli bejt padly nahlavu kdyby te pustily k vode ....
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

uz jsem tam byl 4x ... postupne vznikl ten ustupek na 2kc polozka .. lepe to pry jiz nejde ... take jsem prave kvuli tomu, ze lidi tezko preucis na jiny ucet, nesel jinam ... jenze to asi nejde takhle do nekonecna
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Jde :) aby vyhoveli nejakejm tem svejm regulim v bance tak me udelali balicek x trasakci v ramci nejakyho divnyho balicku , balicek se udelal dost nafouklej aby se tam vesli vsecky moje transakce plus dost velka rezerva na rak dopredu a kazdej rok to ted aktualizujem na potrebnou velikost , jedinej opruz s tim ma ze tam kazdej rok musim zajit udelat novou smlouvu na novej dost nafouklej balicek (pul hodky v bance za rok) lepsi nez stovky hodin presvedcovanim klientu ze uz tenhel ucet ne ze uz je jinej .... holt banka u nas v prdelakove pochopila ze moje penize vonej jinde stejne .... kdyz sem to ted spocital tak usporim mesicne tolik ze mi to splaci novy auto :wink: ... jedinej ustupek co jsem musel udelat ze uz mi nechodi papirovehj vypis postou a ze si ho musim tisknout :lol: :lol: :lol:, jeden z duvodu proc sem u nich zustal je ze kdyz potrebuju rychle na par tejdnu pucit vetsi sumu tak ji pucej skoro na xicht a nedelaj problemy jako jinde kde bych si musel pracne budovat trasakcni historii a dobrou platebni moralku ....
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 11 years ago

Já používám GE Money Bank. Poplatek mesicne 139,- Nic víc. Maximální spokojenost. Prichozi platby 0,-
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******