Jakou pouzivate banku na firemni ucet, kde by nebyl poplatek za prichozi platbu ? Idealne i poplatek za vedeni byl maly treba do 300,- kc mescine rekneme ... ?
diky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Banka bez poplatku za prichozi platby ?
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Banka bez poplatku za prichozi platby ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
FIO je BEST. 0,-, jenom 10kč za kartu. to je vše.
Hlavně ruce pryč od Poštovní banky nebo ČSOB, to jsou největší vydřiduši. 

0 x
0 x
viktore dojdi do banky a řekni jim budu Vám platit za vedení účtu měsíčně maximálně litr a nebo jdu jinam. daj ti to
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
jj , FIO , ale tu taky nemame , pozor i na RB , jsou to zlodeji
nedaj , zkousel jsem to na RB , bez uspechu , ucet si nechame , ale platby budeme smerovat jinam ,
rocne nas to stoji cca 20kczk
nedaj , zkousel jsem to na RB , bez uspechu , ucet si nechame , ale platby budeme smerovat jinam ,
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rouchi píše:viktore dojdi do banky a řekni jim budu Vám platit za vedení účtu měsíčně maximálně litr a nebo jdu jinam. daj ti to
nedaji

ale ono nejde o to zmenit ucet pro net ... ale spis chci udelat druhy pro mobilni sluzby

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
CSOB s transakcnim balickem za 130,- mesicne neomezene prichozi a odchozi platby zdarma
KoZLiCeK píše:FIO je BEST. 0,-, jenom 10kč za kartu. to je vše.Hlavně ruce pryč od Poštovní banky nebo ČSOB, to jsou největší vydřiduši.
0 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
reset píše:jj , FIO , ale tu taky nemame , pozor i na RB , jsou to zlodeji
Skoc si do RB a predelej si ucet na eKonto KOMPLET. Mas to mesicne za 500,-
http://www.rb.cz/firemni-finance/podnik ... o-komplet/
0 x
Bývalý ISP...
Tak to jdi do FIO...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak FIO. Banka bez problemu. Mam tam hlavni ucet a vse OK.
0 x
Bývalý ISP...
Peyrak píše:mám poštovku bez poplatku
jo ale ne na podnikateský účet.
0 x
hocimin1 píše:CSOB s transakcnim balickem za 130,- mesicne neomezene prichozi a odchozi platby zdarmaKoZLiCeK píše:FIO je BEST. 0,-, jenom 10kč za kartu. to je vše.Hlavně ruce pryč od Poštovní banky nebo ČSOB, to jsou největší vydřiduši.
FIO to ma za 0 jak sem rekl na rozdil od tebe.
0 x
-
Jednoznačně FIO, navíc nabízí možnost exportu výpisů přes XML, takže pak jde automaticky načítat příchozí platby do informačního systému. Používám FIO 6 let a naprostá spokojenost.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Mívali jsme a máme RB. Když jsme předloni analyzovali náklady, zjistili jsme že nás RB lohne ročně o cca 25.000 na poplatcích za příchozí platby. Tak jsme nasměrovali postupně zákoše na FIO a převádíme z FIO platby do RB agregovaně, a mají po ptákách. Zdrhli bysme z RB hned, ale máme tam ještě nějaké úvěry. No vlastně, bývali jsme původně u Ebanky, ale potom co to koupila RB tak už to ztratilo všechno původní kouzlo 

0 x
Nejsem úplný idiot. Některé moje kousky dodnes hledají...