❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Edimax AR-7064g+B + Air Live anténa jako zesilovač

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
anhista

Edimax AR-7064g+B + Air Live anténa jako zesilovač

Příspěvekod anhista » 11 years ago

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je vůbec možné a jak, udělat z routeru Edimax AR-7064g+B a směrové antény Air Live WAI102PA zesilovač wifi signálu - hotspot, jako že bych se připojil na wifinu a router by signál zesiloval. Koukal jsem se do nastavení (129.168.16.1.) ale moc tam toho nevykoumu... koukal jsem že je tam nějaký bridge mode ale nevím co to znamená a na googlu se o tom nemůžu dočíst.. asi blbě hledám. Předem díky.

EDIT: Jo tak už vim co je bridge mode.
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 11 years ago

Ahoj,

co vlastne potrebujes udelat ? 8)
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

anhista

Ok, řeknu to úplně otevřeně, na internátě máme za wifi platit každý 120kč měsíčně na jednu mac adresu, wifi samotná je bez hesla ale když se na ní člověk připojí, chce to po něm kód. Našli jsme ale způsob jak to obcházet - přes prográmek connectify me, který vytvoří hotspot, koupíme si jeden kód, který se zadá na jednom PC, spustí se connectify me, ostatní se připojí a funguje to. :) Jenže je tam háček a to, že ten PC musí být spuštěn pořád, když se na něj ostatní chtějí připojit. Mě doma leží tento router, tak mě napadlo že by to šlo udělat přes něj... teď se snažím vykoumat jak.
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Jsem sám zvědavý, jestli ti někdo na ISP Fóru poradí, jak okrást ISP ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

anhista

No.. to já taky. :)
0 x