What's new in 5.26 (2013-Sep-04 15:01):
*) ssh - fixed denial of service;
❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 5.26
-
disk
- honzam
- okoun
- antispam: Ano
-
net.work
- Kontaktovat uživatele:
- okoun
- Selič
To nemuseli ani vydávat, když tam je jen tohle.
Je v tom ještě nový firmware pro mipsbe.
0 x
-
menicks
Po ugradu z 5.21 na 5.26 se mi stává že v Ačku s NV2 mají zařízení které nekomunikují rate 9Mbps/9Mbps. U nstreme je to ok. Nestává se vám to také?
0 x
-
Dalibor Toman
menicks píše:Po ugradu z 5.21 na 5.26 se mi stává že v Ačku s NV2 mají zařízení které nekomunikují rate 9Mbps/9Mbps. U nstreme je to ok. Nestává se vám to také?
pokud po zatizeni datovym tokem rychlost leze na horu tak je to OK.
0 x
-
menicks
Dalibor Toman píše:menicks píše:Po ugradu z 5.21 na 5.26 se mi stává že v Ačku s NV2 mají zařízení které nekomunikují rate 9Mbps/9Mbps. U nstreme je to ok. Nestává se vám to také?
pokud po zatizeni datovym tokem rychlost leze na horu tak je to OK.
Ano to funguje, jen se mi to nějak nezdá. Nezpomaluje to komunikaci?
0 x
-
Dalibor Toman
menicks píše:Ano to funguje, jen se mi to nějak nezdá. Nezpomaluje to komunikaci?
proc by to melo zpomalovat komunikaci? Jednak to co se zobrazuje ve winboxu je nejake hausnumero, ktere odrazi stav ktery byl nekdy v minulosti. A zrejme se jedna o posledni nebo maximalni nebo nejcastejsi modulaci v nejakem casovem useku. V klidovem rezimu ta stanice stejne vetsinou jen posloucha packety od APcka a obcas posle neco zpet aby AP vedelo, ze klient je jeste nazivu. Servisni packety od APcka chodi na zakladni modulaci (6mbps).
0 x