Ano presne tak jedna velka reklama na Alcomu....Alcoma to nevie prehltnut a velmi by sa mala obavat nastupu novych airfiberov....
Toto bol len zaciatok:)
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubiquiti 24 GHz
To je krávovina přeci MP600 protáhne víc jak AFko...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:To je krávovina přeci MP600 protáhne víc jak AFko...
okoune pro ne je dulezitej ten datarate co jim to ukazuje ne to co to skutecne protahne ... taky muzu rikat z emi sxt protahne 130/130 ....

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Tady uz konci veskera diskuse, jen bych dodal, ze nejsem obchodnikem ani alcomy ani ceragonu pripadne ani ericssonu .. to ze je povazuji za velmi dobre radia, je vec zkusenosti a praxe. Kdo si chce nechat poradit at me klidne napise, kdo ne .. tak jeho vec .. ja uz nadale toto vlakno ignoruji.
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
hele chytrolíni, aktuálně sem dal 550Mbit jednim a 450Mbit sruhym směrem zároveň a to jenom z toho důvodu že testovací mašiny nestíhají. Takže za mě je mi fuk kdyby to nedalo ani 600Mbit protože to stojí 1/3 ceny co alcoma
a ten kdo říká že na cenu nehledí pěkně kecá
a nebo proinvestovává cizí prachy
nicméně hoďte vočko na screen. Záměrně jsem snížil velikost paketů pod polovinu aby se tu nekecalo o ideálním provozu atd.. Navíc RBčko na konci je silně přetížený přijímáním toho testu takže jsem omezil i maximální rychlost. Za 70k je to luxusní spoj i kdyby reálně dal pouze 500FDX.
furt lepší než se dohadovat s městem na výkopu. Furt lepší než použít na 500m FSO s radio zálohou. Furt lepší i kdybych měl držet doma rezervní jednotku.

nicméně hoďte vočko na screen. Záměrně jsem snížil velikost paketů pod polovinu aby se tu nekecalo o ideálním provozu atd.. Navíc RBčko na konci je silně přetížený přijímáním toho testu takže jsem omezil i maximální rychlost. Za 70k je to luxusní spoj i kdyby reálně dal pouze 500FDX.
furt lepší než se dohadovat s městem na výkopu. Furt lepší než použít na 500m FSO s radio zálohou. Furt lepší i kdybych měl držet doma rezervní jednotku.

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Jo jenže toto dá MP600 hravě FDX a ne jen pouze jednou stranou....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
az ten vysledek 700/700 uvidim na meraku kterej je certifikovanej na tyhle mereni a bude to prenaset opravdu cokoliv co do teho pustim an jednej strane tak na druhy bez ztraty kyticky vyleze tak tomu uverim zatim to nikdo neukazla a kazdej druhej ukazuje mereni ktery se mu hodej .... popripade machaj papirem vyrobce .....
0 x
kuva, sem psal že mi nestíhal router ne?
0 x
ppp76 píše:az ten vysledek 700/700 uvidim na meraku kterej je certifikovanej na tyhle mereni a bude to prenaset opravdu cokoliv co do teho pustim an jednej strane tak na druhy bez ztraty kyticky vyleze tak tomu uverim zatim to nikdo neukazla a kazdej druhej ukazuje mereni ktery se mu hodej .... popripade machaj papirem vyrobce .....
a máš to k siklu atd. taky?
0 x
jojo alcoma garantuje propustnnost kterou tam píšou tady ti garantujou velké H a to je u zařízení za 70 klacků celkem už podstatné, si připlatím dalších 30 a už mám alcomu....
0 x
okoun píše:jojo alcoma garantuje propustnnost kterou tam píšou tady ti garantujou velké H a to je u zařízení za 70 klacků celkem už podstatné, si připlatím dalších 30 a už mám alcomu....
no, skoro, máš alcomu s 1/6 přenosovkou.
ale to je úplně fuk. Jsou nějaký zprávy o novým firmware?
0 x
co to meleš s nějakou 1/6 prostě alcoma ti garantuje přenosovku jakou si koupíš, nic víc nic mín, tak to chodí u profi spojů, ale fakt to nemá cenu je to už 156 stránek...
0 x
nemelu, ty máš MP360 s licencí na 180Mbit a ta stála o 30k víc než AFko. Když to budu chtít v plný palbě tak budu už cenou 2x tolik co AFko při poloviční rychlosti alcomy.
Aktuálně mi AFko dá také 180Mbit jako tobě alča s tim rozdílem že sem nemusel dávat o 30k víc. Ono to bude o víc než jenom o 30k.
Ano, je tu 156 stránek od lidí co měly AFko v raný fázi a nebo ho vůbec neměly v ruce a ani ho nepoužívají a jenom tu melou
Aktuálně mi AFko dá také 180Mbit jako tobě alča s tim rozdílem že sem nemusel dávat o 30k víc. Ono to bude o víc než jenom o 30k.
Ano, je tu 156 stránek od lidí co měly AFko v raný fázi a nebo ho vůbec neměly v ruce a ani ho nepoužívají a jenom tu melou

0 x
Přesně tak. Většina zde přispívajících AF nemá a nemělo a jen to haněj a házej špínu. My už máme na síti 7 spojů a plná spokojenost 

0 x
My máme zatím 5spojů a taky spokojenost. Většina jede s firmwarem 1.1.1 nebo s tím který byl v té době aktuální. Upgrade nebyl nutný
0 x