Ahoj, nalil jsem do RB133C verzi 2.9.8 a to bylo to posledni, co jsem s nim udelal. Nevi nekdo, jak ho znovu probrat k zivotu?
Diky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB133C a stara verze MT
Krabík píše:Ahoj, nalil jsem do RB133C verzi 2.9.8 a to bylo to posledni, co jsem s nim udelal. Nevi nekdo, jak ho znovu probrat k zivotu?
Diky
Můžu vědět důvod proč jsi tam nahrával o tolik starší verzi? Dycky mě zajímaly pohnutky vedoucí k zmatenému jednání lidí
0 x
Seriovy kabel, nastavit bootovani pres sit a na pc Netinstall.
Krabík píše:Ahoj, nalil jsem do RB133C verzi 2.9.8 a to bylo to posledni, co jsem s nim udelal. Nevi nekdo, jak ho znovu probrat k zivotu?
Diky
0 x
Krabík píše:dik za radu, vyzkousim.
Delal jsem to proto, ze se snazim rozjet Orinoco Agere kartu a stara verze obsahuje balicek arlan.npk, ktery by to snad mel umet....
nefunguje to, nejsi sám kdo to zkoušel, jednou se mi načetla orinoco karta v PCI>PCMCIA redukci ale fungovala jen jako klient. Pokud chceš orinoka jedině staros nebo RB532 + cf kartu s distribucí linuxu
0 x