Urcite to uz asi bolo nedari sa mi to najst
Prosim o radu :
Ake pouzivate zariadenia?
Potrebujem Zariadenie ktore zvladne .... do prvej bude privedeny ethernet kablom a 1. wifi/router bude AP a zaroven Bridge na 2-hu wifi/router a ten bude tiez AP a zaroven Bridge na 3tiu poslednu wifi/router a ten bude AP
Poradte nejake znacky a typy co toto zvladnu..
pozn. Nie je mozne tahat kabel
Dakujem za odpovede
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Wifi zariadenia co pracuju zaroven ako AP a zaroven Bridge.
-
není lepší pořídit si mobilní internet než tohle? Pokud to zapojíš takhle jak to plánuješ tak to bude hodně velká bída. Navíc konvenční řešení snad ani neumožňuje dát takhle 3 APčka za sebou. Tohle zvládne pouze mikrotik a i tak ty rychlost bude šíleně nízká.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Zapojil jsem takhle za sebou 3 kousky v rezimu repeater a frci... je tam pustenych 10M, ale maximalni propustnost jsem ani nezkousel. Rekl bych, ze rychlost bude nejhure polovicni z maxima.
CQpoint CQ-C605
CQpoint CQ-C615
CQpoint CQ-C605
CQpoint CQ-C615
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Taky musiš říct jaké antény nebo na jakou vzdálenost to chceš provozovat.
Bez větších problémů to umí cokoliv od UBNT, ovislink WL-5460, různé krabičky do kterých lze nahrát DD-WRT firmware.
V nejhorším případě to jde nastavit i v Nekrotiku, ale ten má velký problém s propustností, pokud se k tomu budou připojovat jiná zařízení, než s atheros čipsetem.
Bez větších problémů to umí cokoliv od UBNT, ovislink WL-5460, různé krabičky do kterých lze nahrát DD-WRT firmware.
V nejhorším případě to jde nastavit i v Nekrotiku, ale ten má velký problém s propustností, pokud se k tomu budou připojovat jiná zařízení, než s atheros čipsetem.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
aliney píše:Zapojil jsem takhle za sebou 3 kousky v rezimu repeater a frci... je tam pustenych 10M, ale maximalni propustnost jsem ani nezkousel. Rekl bych, ze rychlost bude nejhure polovicni z maxima.
CQpoint CQ-C605
CQpoint CQ-C615
a seš si jistej že to máš přes všechny tři nebo přes první na druhej a přes první na třetí? Pak totiž nebubude a ani nemůže bejt poloviční ale sotva třetinová.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
jj mas recht, ale spis az ctvrtinova, protoze treti opakuje uz polovicni rychlost z druheho... ale na tech par mega to staci
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná